Prijava

Veceras novi rekord!!!

Кад почиње текма?

E gubavče smanji doživljaj. Nerviraš me. Džaba ste krečili. Dule pomera pamet Ćokiju u TV duelu 6. Sjebo se što je prihvatio okršaj, poremetiće mu Dule živčane damare. Jebaćemo vas snažno. Igrajte taj Evrokup, oduvek ste bili druga liga. Šta inače reći za klub koji je bio zadnji u ABA pa se fuzionisao sa jebenim Železnikom, alo??

Nadojim te kurcem indijančino gubava. Dabogda vam ugurali golem crnački kurac u bulju do pankreasa. Jebem vas u usta džamljava.

Ciganke lazarice mi dolaze na kapiju, gađam govna salamom. Duhovi ustali pa overavaju karte u Areni. Jebem vam usta krbljava oštećena. Senegalci gubavi. Čekam vas na jugu, jebaćemo vas u dupe, na svim frontovima.

Djoni aj sad njega banuj ko sto si mene. A ti pakle se ponosis Vujosevicem koji 48 puta kaze ZVEZDA na konferenciji koja nema veze sa nama lololo.
I Djoni banuj mu ovaj dupli trajno kao sto si i moj.

Ovaj nosf je ili trol ili teška retardčina

Nadojim te kurcem indijančino
gubava.

Чему то, децхко? Тема је за препуцавања, а не за напушавања и личне прозивке. Ако не знаш да пецкаш без да се примиш као сомина, заобиђи тему, јебига.

Pa pakao je toliko glup da misli da ako je pisao sa duplog da ga niko nece skontati. A otkrio si se pakle od onda kad si mi sa ovog naloga psovao majku u pvt.

Čekam vas na jugu, jebaćemo vas u dupe, na svim frontovima.

Koji deo vukajlije nazivas jug? Kekekek

a jako pičkasto doći sa duplog ciljano vrijeđati da ne bi ispušio ban na originalu

Zmaje cuti sacekace te na jugu hahahaha

No Sf za početak kratko banovan zbog male istorije banova. Sledeći oštriji. Može ovde i pokoji napuš da padne tipa, "rasni podojim te njihalom strave", ali ne baš ovo što je No Sf uradio.

Kada otovrim onu temu pred Derbi u finalu ABA lige (mislim da su velike šanse) nema uopšte ličnog vređanja tamo, jer to je malo drugačija tema od ovog peskića za rasnog.

Ciganke lazarice mi dolaze na kapiju, gađam govna salamom.

Da, mislim da ta rečenica ima neku snagu.

CIGANKE LAZARICE MI DOLAZE NA KAPIJU, GAĐAM GOVNA SALAMOM!!!!!!!!!!!!

A evo i objašnjenja:

ROMI KAO VAŽAN FAKTOR RAZVOJA SRPSKE OBREDNE PRAKSE

"Kad se kakav običaj u Srba već preživi, ili kad ga Srbi počnu napuštati, onda ga, kao i iznošeno odelo, prihvataju Cigani, te ga vrše Srbima. Tako je u nekim mestima u Srbiji izumro običaj da ženska deca na Sv. Lazara idu u lazarice, već taj običaj u tim mestima vrše Ciganke (...) Isto tako, u mnogim mestima idu u lodolice (molba za kišu) samo Ciganke. I u jednom i u drugom slučaju idu one od kuće do kuće, vrše srpski običaj, pevaju srpske pesme, i za to im se plaća".1

ZNAMO MI ŠTA SE CIGANKAMA PLAĆA!

No SF
Imam ti reći ponešto, ali kace vratiš iz banije.