Tema za navijačka prepucavanja

1. Leptejebo smejaces se, ali ja uopste nisam cuo ds su je Grobari uzeli, vec Taurunumi. Bilo mi smesno, ali se odavno me bavim time te se nisam raspitivao. A nisam bas poverovao doduse u to. Ne bi bio prvi put da padne. Nije ni bitno.
    Ja sada uzivam u sportskiklm rezultatima mog kluba.

2. Prvi put ukradena iz revije, vraćena sutradan.
    Drugi put padne u tuči, 98 kod Lotusa. Onda se dogovore ajde pošto je greška nas ostalih što vam je pala zastava podignite 10 grobarskih za mjesec i morete napraviti novu. I podignu deset grobarskih i naprave novu. Eto ga :D end of stori

3. To nije ni blizu istine al' nije ni bitno.
    Kao sto rekoh 7. titula laganezi i titula blize trecoj zvezdici. To je sve sto me zanima.

4. Prvi put ukradena iz revije, vraćena sutradan.

Само кад се добро завршило.

5. И расни, прекини да качиш слике уперене против гробара! Нервира ме то невиђено, пријавићу те.

6. Јеботе, нисам знао да се о "падању заставе" испредају такве приче..па овог нема ни на хистори ченелу. :)

7. I naravno djoni kulira to sto je pokusao da podvali zastavu ultras jagodina kao prave ultrase.

8. Samo nemojte više da "sušite" zastave kekekeke

Šta vas isprže vaše vođe to je strašno.

9. Ti se hvalis zastavom ultrasa koja nije zastava ultrasa zato cuti.

10. Ovo nisu iste zastave.

Na gornjoj fali ova bela linija koja je prisutna na ovoj dole. Tako da ovo dole je skroz neka druga zastava, ili kopija.

http://www.dodaj.rs/f/2O/e9/1soEuadz/capture.jpg

A gornju sliku su namerno stavili male rezolucije da se ne vidi linija, al nema veze našao sam originalnu nekropovanu sliku i zaista linije nema.

http://i.imgur.com/ExYc7qj.jpg

11. Ali nije ni to bitno. Mi jači za 30%, vi tapkate u mestu. Sedma titula i pišanje zvezdani u usta ponovo. Počinjem da tripujem da vam se sviđa to.

Inače, ocenila je Evropa koliko ste dobro navijali u EL ove godine. Kao i obično, dobro ste navijali samo po informacijama sa vašeg foruma.

12. C. Nije. I nema šanse da me ubediš da jeste.

13. Radijacijo to je ista zastava. Nemoj da lupas. Tako se za svaku zastavu moze reci da je druga.

14. Ма ултрас застава нема никаквог значаја, ем што су задњих година постојања постојали на име пар људе, ем што им је застава пала иљаду пута, додуше ултрас заставу си могу купити на пијаци у Сарајеву јебеном зато што је била симбол навијача звезде и била је свугдје, исто ко и ови фуш шалови што имаш на сваком бувљаку

15. Znači zastava sa donje slike nije original nego sa pijace na primer?

Pa zašto onda ljudi govore da je sa stadiona ako je sa pijace?

16. To JESTE ista zastava zato sto se vidi da nije prikazana cele vec je dole zasukana.

17. Zasukao je vama Jojić na kraju prošle sezone, a onaj mutant je sam uterao na kraju u gol.
    Baš vam lepo stoji nadimak sekundarci. Uvek ste drugi.

18. Pali babu da ti štrika najke, dedu da su original.

19. Ne govorim za to nego uopšteno za ultras zastavu. Mogo si naći gdje hoćeš i bukvalno je svaki čovjek iz ekipe imao svoju zastavu, zato nije ni čudo što je pala petiljada puta. A i tad se nije toliko pazilo na zastave, sad se vodi pravi rat oko toga :D

20. Ja ne znam ko se hvali zastavom ultrasa iz jagodine toliko nisko nismo pali.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.