Tema za navijačka prepucavanja

1. CITAT
    Prodajem kajmak sa kurca povoljno.

PS: Navijačima popust jer im fali kalcijuma od silnog kucanja po tastaturi.

PPS: Stvarno razmišljam da počnem skupljati onaj kajmak i vidim koliko ću skupiti za jedno godinu dana. Onda napravim od toga jednu veliku kuglicu i dam je nekome od đece iz komšiluka kao rafaelo kuglicu.

Alahahahahahahahhahah

:) http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100402223449AAjJRaw

2. @
    ja sam rasan

U svim zajedno!!!!

pre 6 sati

Anđusov statistčar je izneo takve podatke:)

http://www.youtube.com/watch?v=oj1eJfC5op4

3. Не ал Анђус је таква краљина од чоека да ја немам речи. Са њим никад није досадно. Мало, ал врло мало иритира са оним ЗНАМ КО ЈЕ УБИО ДРАЖУ И ГДЕ ЈЕ ЗАКОПАН АЛ НЕЋУ ДА ВАМ КАЖЕМ али је канда забаван, ко што рекох, уз довољно пива и кафанску атмосферу слушао бих га како ми прича о томе како је Шекуларац брисао буљу маркама и био бољи од Пелеа.

4. Al si nam ga sukno....

5. Да је први па да се и изнервирам али он је 231 таленат кога смо прогласили неталентованим а који касније направио паклену каријеру - и то само што сам чуо ове године. Уметност. Чиста уметност.

6. Jutros sam video grafiku u blicu da su glodari u zadnjih 10 godina zaradili oko 100 milki od transfera. Ali tu su se ugradili i navijaci i menadzeri tako da je patlidzanu pripalo 20 milki. MI BAREM NEMAMO PARA PA NEMA STA DA SE KRADE

7. Да. А ладно им цигани воде трибину. Срамота. Још им узимају паре од тих силних трансфера. Класичан трансфер блама.

8. Djordjevic ol over agen.

Rasni ne vidim razlog zasto bi te zanimalo koliki kurac ima neki crnac. Cudno pitanje.

9. Hoces da zamisljas kako te doji Vitaker?

10. Djoni kada budemo slavili titulu ti ces plakati u svojoj misijoj rupi. Pazi sta sam ti reko.

11. Однео Ђуро у џаковима за Добој и отвара шездесет такси агенција одједном.

12. Е Ђони реално сам објаснио са оном песмом, надам се да се не љутиш, спрдња бејаше. Мада, после тога више ништа није исто, ово мало женскиња са вуке ми даноноћно затрпава инбокс порукама у којима желе да их оплодим јако пуно и шаљу ми своје слике у разним експлицитним позама..

Едит е да, нема те нешто у задње време

13. Tvoja i Djonijeva pesma su nebo i zemlja. Posle tvoje dominacije on je samo ocajnicki pokusao da nesto postigne ali nije uspeo.

14. Naravno da nema ljutnje jebemumater ovo je tema za istovar. Nemoj ni ti Rasni da se drkas sto serem ovako za ovo dojenje i sranja. Kacio bi slike one pejnt krs i to, nego mi lap top u kvaru, a preko telefona je smor... u principu ko se drnda nije mu mesto na ovoj temi. Bitno je da de vise ne prenosi na one ozbiljnije teme pretetano.

15. Ma ovaj pakao me brine previse se prima.

16. Увек сам говорио да је Ђони људина.

Наравно, боље да серендамо овде него да дође Стеван да нас хапси лоло

17. Ali ima i svoju draz kada se iseres na glodarskoj temi pa dodje Janpi pa nesto smara pa ti vredja familiju i ostalo. :D

18. Odjavljujem se. Trpam vas ponovo sutra kad se vratim iz skole.

19. ахахахах родитељ ;Д

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.