Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Valdemar navija za partizan hahahahah!! Hvala ti Boze sto si nam dao Rasnog!!
Glodari, ja vas vise necu prozivati majkemi.
Na temu moze i katanac.
Pobedili ste u rasnosti, lok.
Meni je srce puno. Uvek sam se pitao sta smo zgresili da nam Bog natovari rasnog kao deliju ali je sada kosmos u ravnotezi. Nek se slavi ovaj dan.
Sad bi verovatno trebalo da ti kažem da ga sisaš, al ajd, neka, pošto si za jednog ciganina pomalo i duhovit, pa te ne mrzim baš toliko koliko ti mene. Ajd, uzdravlju.
Free Kosovo ee
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201401/135954/PARADA_SIPTAR_NAJBOLJE_SCENE_2db36e1c075bb40fcfcd2304be892eff.gif
Bace je UVIJEK KORISTIM ijekavicu a to sto ti ne umes da citas to je ok.
Definitivno ovo jeste ijekavica, ali malo pravilnije bi bilo
Čiji si dupli?
On je idiot
Debil je pravi
Na moje se postovanje zali
Oce da mi ga pusi
Delija je u dusi
Ko je to zna svako
Pakle sa jugajebem ti sunce zarko.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1013507_241850562653846_704845545_n.jpg
Ove rupe su da se moze proturiti kurac da pisate posto na stadionu nemate wc.
Da si ikada bio na stadionu znao bi da u te rupe idu odgovarajući čepovi :)
Ovo je zajebancija a ti nesto seres. Daj covece urazumi se.
Foteljaš klasični.
Ti nikada nisi bio na stadionu jer se onaj vas pasnjak ne moze nazvati stadionom.
rasni ciganinu stari
sediš mi na kari
Sisajmikurac
Foteljaš, kažem ja.
Kurac mi djeljas.
ćokiju se čedo klanjaš
a grobarski kurac sanjaš
rasni turčineeee
sisaj kurčine
POPUSIMIGADEBILU
Delije sa severa
gomila su pedera