Tema za navijačka prepucavanja

1. Не отварајте линк неки длакави кроасани се трпају у буљу, сад морам себи да ископам очи

2. Reklamiras se. Za to ide ban.

3. Al si me podojio...

4. Ne verujem da cu moci da spavam zbog ove defke.

5. Sta ti se u pesmi rimuje
    To mi nije jasno
    A kad sam te jebao
    Skicao si glasno.

6. grobari, jel tačno ovo iz blica?

„Janičari“ oterali „Alkatraz“
    Navijačka grupa “Janičari” preuzela je južnu tribinu od “Alkatraza”, čijem su vođi Aleksandru Vaviću sredinom decembra razlupali kafić „Holivud“ na Karaburmi. Nove gazde navijačkog kopa sada su navijači koji su do juče bile na Zvezdinom severu. Jedan od njih je „janičar“ poznat pod nadimkom Sale Mutavi, a drugi je Karapandžić. Uz njih su, navodno, bivši pripadnik “Taurunum bojsa” (navijačka grupa Zemuna) i dva dojučerašnja člana “Plave unije” (navijači OFK Beograda).
    U prolećnoj sezoni navijači Partizana najavili su i ujedinjenje, ali se iza priče oko zajedničke podrške fudbalerima jesenjeg šampiona Srbije, verovatno kriju i neke druge privilegije, a ne samo želja da se klubu pomogne na putu osvajanja sedme uzastopne titule.
    Kako “Blic” saznaje, „grobari“ neće više biti podeljeni na “Zabranjene” i one koji su se okupljali na južnoj tribini. Dogovor je da na južnoj tribini bude samo jedna zastava na kojoj je natpis “grobari”, a da se ostale više ne ističu. Navijanje bi trebalo, ipak, da vode po jedan predstavnik “Alkatraza” i “Zabranjenih”.

EDIT: u stvari ovde piše toliko kontradiktordnih stvari da ništa i ne piše lolata

7. Ovo za 1 zastavu grobari je iz razloga sto smo im sve ostale uzeli.

8. To je kurcina. Kad nemas inspiracije pa samo seres.

9. A moje pesme se i rimuju i doje.

10. Bilo bi lepo kad bi ova pesma imala smisla.

11. Кип калм анд вејтинг фор бомбаш

12. ZAVEJANIM GROBARIMA KOD FEKETIĆA STIGLA SPERMA AUTORA ,,JA SAM RASAN,,
    Grobari koji su zavejani kod Feketica napokon su dobili spermu autora ,,ja sam rasan,,. Sperma je isporucena helikopterom i svaki grobar je dobio po 1l sperme. Ova isporuka je odusevila mnoge grobare.
    PAKAO JUGA
    http://www.myinterestingfacts.com/wp-content/uploads/2013/07/Homeless-People-in-Winter.jpg
    Oko nas svuda je beli sneg kao sperma od rasnog. Kada sam shvatio da sam popio svu spermu bio sam ocajan. Poceo sam da kriziram. Cak sam popusio mom najboljem druguu Djoniju ali to nije to. Meni se samo svidja sperma od rasnog. Kad su dosli helikopteri osecao sam se uzbudjeno kao nikada u zivotu .

http://static2.valthonet.com/image_uploader/photos_50/large/skierwithchampagne_pistes_valtho.jpg
    Djoni kurajber odusevljen sto je dobio spermu.

13. Poslednji komentari
    komentar sa blic android Deni
    Sreda, 05. 02. 2014. 19:34h
    neregistrovan korisnik
    Kakav dirljiv susret....

14. komentar sa blic ios iOS
    Sreda, 05. 02. 2014. 19:33h
    neregistrovan korisnik
    Neverovatno...kakav izliv emocija! Kako su samo srdacni ovi nasi ljubljeni zapadnjaci! :)

15. Pa da si pogledao klip ispod video bi Obamu kako baca spermu iz vazduha. Zato se u komentarima pominje Obama.

16. агагаахахаххахаха
    хахахахаа
    хахахахахахџаџаџаџ

МОЖЕ ЛОК

17. Jebite me kad i press pise o djoniju.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.