Molba za kaizena
  • Rasni

Ocemo ( bar ja ocu)normalnu aplikaciju za android gde se moze i ocenjivati i sve ko na kompjuteru

• Rasni

To bi bilo dobro da ko neki debil ovo ne uvecavam do kurca

• Radijacija

prvo da se odvoje posteri i reakcije od definicija po pitanju kruna bedževa i tih kuraca pa onda sve ostalo.

Nabiješ 20 odabranih na reakcijama i gledaš groblje definicija, prajsles.

• Rasni

Reakciju je najlakse napraviti mislim stavis neku dbilnost i to dobije mnogo pluseva a za defku a crknes dk je napisas

• paninaro

ja bi 100 eura da mi se pošalje

• nesss

ja bi 100 eura da mi se pošalje

Fali ti da registruješ X6? :)))

• paninaro

Fali ti da registruješ X6? :)))

ne fali nego viđeh temu pa reko da probam :)

• msmojne

Kako ja ne mogu da gledam u groblje, a ?
    Stvarno bi mogla da se napravi neka valjana aplikacija za Android, steta sto Kazana boli kurac.

• ninka_92

OĆEMO ANDROID APLIKACIJU! Jebote, kad mogu mrtvi B92, Blic i Telegraf (?!) da imaju android aplikacije, što ne može i Vuka. Ne vjerujem da je to neki mukotrpan pos'o, samo da se nakani Kazan.

• Makaronac

A isti kurac. Može i preko telefona sa sajtom. E sad ako imate mali displej vaš problem hnjo hnjo hnjo

• Zhajk

JA MOGU DA RADIM ŠTA HOĆU PREKO OVOG MOG SOKOĆALAAAA
    OPAAAAA
    IDEMOOOOO
    Itunes,app store,mercury opaaaaa

• Radijacija

Žajk jebo te ajped.

• Rasni

Ja imam tablet od 10 inca hnjo hnjo hnjo ali je dosta neprakticno ici na sajt sa tableta

• ninka_92

Možeš ti na sajt da uđeš preko bilo kog telefona sa netom, al' je daleko praktičnije preko aplikacije, da i ne pominjem koliko bi brže išlo pretraživanje po sajtu.

• Марко 

Жајк, да ли осетиш мајчински инстинкт кад помислиш на епл мекинтош?

• Марко 

Молба за Кајзена да ме умодује да стварно радим нешто на овом сајту.

• Leprikon

јебо вас андроид, ја сам тео да направим апликацију за ајфон и ајпед, ал никако да га наватам на сајту, да ми да право