Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Come at me bro
Био сам под дејством секса дроге алохола и рокенрола. Извињавам се.
Пуњачу, ђидо да те напуним.
ха, сад се тако зове кад те родитељи пусте да останеш у граду до пола 11?
meni mama kaze da mogu do pola 11 ujutru.
sve zbog ljubavi DBSK97
сади траву, под дејством дрозе и алкохола уз рокенролчић, БЕДЕЕЕЕС
krle,zavrsices u kanti naglavacke
hahahha vid punjačevog avatara haha
ko beše taj, strašno mi poznato?
denmark_boy, jedan od poznatijih Bušidovih pacijenata.
dadadada, sećam se toga. jebote.
to sam ja,matori,kako ko je?!...a ovo je pre nego sto sam vratio maju siptarskom radniku iz obezbedjenja u svajcarskoj folkoteci,jer nije covek imao u cemu da ide na posao xD
Mozda dodjem na par minuta :)
*nekoliko minuta ti nepismeni platipuse xD
možda dolazi na tačno 2 minute, otkud znaš
Pa da, mislio sam tacno 2 minuta :*
Kuzmane, bejbe, nije do mojih, nego dolazim iz Zajecara i treba da prespavam kod druga dok traje Birfest, glupo je da ga odvucem do standa i onda da ga teram da cami tri sata na ulazu br 3 dok se ja pozdravljam sa Vukajlijasima...
svejedno, par može biti čarapa ili cipela, minuta ne mere :d
dobro perkec upisan si :D
mnogo ljudi jbt...ne znam dal ce biti vremena da mi svako izdrka
al dobro imam ja vremena
a je l' imaš sperme? pazi, džela ne dolazi
ma neće se pola pojaviti videćeš
pojaviće se ako dovedeš sestre he he