Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. znam da nisi ldp fazon ali ako si ti mogao da tako izjaviš "guča je sranje" bez da imaš bilo kakav argument mogu i ja da si ti ldpovac.

da li si bio kada u guči?

2. Nisam, kao što ne moram da pojedem govno da bih znao da ima ukus sranja i da je sranje. Ili kao što ne moram da gurnem viljušku u toster da bih znao da će da me udari struja.

3. pusti čaktišpanja nema on nikad argument samo lupa jer je nedokazani namćor

4. Nisam, kao što ne moram da pojedem govno da bih znao da ima ukus sranja i da je sranje. Ili kao što ne moram da gurnem viljušku u toster da bih znao da će da me udari struja.

Isto tako znaš čim vidiš ribu da ti neće dati. Ne moraš da se cimaš uopšte.

5. hahahaha trebao je Saša čaka da osvešta i okadi

6. budiBuksnama,lakse se produdish

7. Trubaduri, aj na svoju temu da štipate pevaljke i jedete kupus. Ajde polako i pazite se, 5 k pandura vreba iza svakog ringišpila.

8. De ba čače oladi malo koi ti je
    I ti si transfer pa ne smetaš nikome. svi smo mi pomalo transfer.

kao što ne moram da pojedem govno da bih znao da ima ukus sranja i da je sranje

Ne stavljaš ga u usta zato što ti je neko rekao nekad davno dok si bio mali "NE, NE..KAKA...NE, NE...KAKA"
    Ipak, izgleda da si dovatio malo, pa ostalo u navici.

9. Ma ja sam olađen. Ne upadam vam na temu i pričam kako je Guča sranje i kako treba da dođete na BirFest, jer su oba sranje, samo BirFest malo manje jer mi je kupus odvratan, a trubače ne podnosim, barem ove domaće, Majls Dejvis kida.

10. De dobroe, ako se izvučem od žene doći ću i ja opaaaaa

11. ako budemo mogli da hodamo posle birfesta,nista nismo uradili

12. bir fest je realno sranje ali ću 99 posto otići kao i svake godine

13. Trubaduri, aj na svoju temu da štipate pevaljke i jedete kupus. Ajde polako i pazite se, 5 k pandura vreba iza svakog ringišpila.

E jebiga Nato, ja nisam pljuvao po beogradskim koncertima, ne jede svaki posetilac Guče kupusinu iz kazana... a i nije bilo 5k policajaca, ja nisam video više od deset...

14. bir fest je realno sranje ali ću 99 posto otići kao i svake godine

jeste sranje...al bitna je bleja

15. ja nisam video više od deset...

Potrudio sam se svojski da vidim 15...i krivo mi što se nisi javio na temu, čisto da te upoznamo.

16. do poslednjeg momenta nisam znao da dolazim, odlučili smo u sedam uveče da odemo do 11 sa decom...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.