pa viš ninčilo da se okupljamo u petak, a nećemo se gužvati jer ćemo da se okupimo na jednom mestu gde nema gužve a sve je relativno blizu i tu ćemo biti.
колко трансферишете том гучом, јебала вас гуча. скупила се четири кмета, од којих ће један на бирфесту да добије батине, напили се, међед укро неки крамп и сад као вауууу, ми смо уберкул, ми пијемо, снимамо главног, главни ради шпагу, свако добро вама и вашим најближима
колко трансферишете том гучом, јебала вас гуча. скупила се четири кмета, од којих ће један на бирфесту да добије батине, напили се, међед укро неки крамп и сад као вауууу, ми смо уберкул, ми пијемо, снимамо главног, главни ради шпагу, свако добро вама и вашим најближима
opet kažem: jedan kramp i dosta piva i doći ćemo da se zajebavamo sa vama da vam bude lepo. puši ga đembo xexe lolo :) +++
Jebala vas Guča i sva rakija ovog sveta i svi trubači vam duvali u guzice, smarate baš. Niko ne kaže da je BirFest bolji, ali Guča je jedno veliko sranje.
Jebala vas Guča i sva rakija ovog sveta i svi trubači vam duvali u guzice, smarate baš. Niko ne kaže da je BirFest bolji, ali Guča je jedno veliko sranje.
Видро,како се на руском каже ПОНОС?
гордость
Цар кае да је ПРОЛИВ, а ја не веруем траснлејту
аххахахахаха
ма пролив се каже и "понос", вјеројатно на то мислиш
е то је онда то
bio i fazon sa gostima iz sssr kad su videli transparent sa ispisanim "ТИТО, НАШ ПОНОС"
Što je Vidro, ljebmujebem?
pa viš ninčilo da se okupljamo u petak, a nećemo se gužvati jer ćemo da se okupimo na jednom mestu gde nema gužve a sve je relativno blizu i tu ćemo biti.
Mada sad se i ja razmišljam da li da dolazim na okupljanje, izduvao sam u Guči ventil za narednih godinu dana lolo
па коњо, нисам те видјела годину дана, и сад ка'еш да пропушташ ово. немој зајебават.
MOŠ SE SKUPLJATE DO SUTRA KAD SMO MI U GUČI OBJASNILI. ZOVITE EKIPU IZ GUČE, OBEZBEDITE KRAMP I PLAĆAJTE NAM PIVO AKO OĆETE DA VAM BUDE LEPO OPAAA
+∞
lepri sačekaj tekst koji će bačje da napiše šta se sve događalo pa onda reci to opet.
Ubij se Kuzmane... a da ne moraš, mi ćemo da te prebijemo.
Iskombinovaću nešto.
http://vukajlija.com/forum/teme/53838-okupljanje-u-guci-boktejebo?strana=7#post_2468339
opet kažem: jedan kramp i dosta piva i doći ćemo da se zajebavamo sa vama da vam bude lepo. puši ga đembo xexe lolo :) +++
jebo te LDP