Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. Видро,како се на руском каже ПОНОС?

2. Цар кае да је ПРОЛИВ, а ја не веруем траснлејту

3. аххахахахаха
    ма пролив се каже и "понос", вјеројатно на то мислиш

4. е то је онда то

5. bio i fazon sa gostima iz sssr kad su videli transparent sa ispisanim "ТИТО, НАШ ПОНОС"

6. nemoj zajebavat, jebote!

Što je Vidro, ljebmujebem?

7. pa viš ninčilo da se okupljamo u petak, a nećemo se gužvati jer ćemo da se okupimo na jednom mestu gde nema gužve a sve je relativno blizu i tu ćemo biti.

8. Mada sad se i ja razmišljam da li da dolazim na okupljanje, izduvao sam u Guči ventil za narednih godinu dana lolo

9. Što je Vidro, ljebmujebem?

па коњо, нисам те видјела годину дана, и сад ка'еш да пропушташ ово. немој зајебават.

10. MOŠ SE SKUPLJATE DO SUTRA KAD SMO MI U GUČI OBJASNILI. ZOVITE EKIPU IZ GUČE, OBEZBEDITE KRAMP I PLAĆAJTE NAM PIVO AKO OĆETE DA VAM BUDE LEPO OPAAA

11. MOŠ SE SKUPLJATE DO SUTRA KAD SMO MI U GUČI OBJASNILI. ZOVITE EKIPU IZ GUČE, OBEZBEDITE KRAMP I PLAĆAJTE NAM PIVO AKO OĆETE DA VAM BUDE LEPO OPAAA

+∞

12. колко трансферишете том гучом, јебала вас гуча. скупила се четири кмета, од којих ће један на бирфесту да добије батине, напили се, међед укро неки крамп и сад као вауууу, ми смо уберкул, ми пијемо, снимамо главног, главни ради шпагу, свако добро вама и вашим најближима

13. lepri sačekaj tekst koji će bačje da napiše šta se sve događalo pa onda reci to opet.

14. Ubij se Kuzmane... a da ne moraš, mi ćemo da te prebijemo.

15. Iskombinovaću nešto.

16. колко трансферишете том гучом, јебала вас гуча. скупила се четири кмета, од којих ће један на бирфесту да добије батине, напили се, међед укро неки крамп и сад као вауууу, ми смо уберкул, ми пијемо, снимамо главног, главни ради шпагу, свако добро вама и вашим најближима

opet kažem: jedan kramp i dosta piva i doći ćemo da se zajebavamo sa vama da vam bude lepo. puši ga đembo xexe lolo :) +++

17. Jebala vas Guča i sva rakija ovog sveta i svi trubači vam duvali u guzice, smarate baš. Niko ne kaže da je BirFest bolji, ali Guča je jedno veliko sranje.

18. Jebala vas Guča i sva rakija ovog sveta i svi trubači vam duvali u guzice, smarate baš. Niko ne kaže da je BirFest bolji, ali Guča je jedno veliko sranje.

jebo te LDP