ne, trenutno uspostavljam režim 'jedi uči spavaj ponovi'. žao mi je što se nećemo vozati na ringišpilu jer bi sigurno skidali medu dok nam ne dosadi, žao mi je što nećemo jesti šećernu vunu i pišati u Dunav sa splavova kraj Ušća, ali biće prilike jer mi ne živimo samo jednom.
Tu sam ja, napunio sam bateriju za mobilni. Inače sam mislio da svratim na kratko, pa idem na svirku, ali otkazao Electric Moon, pa sam batalio, neću samo na Temple of the Smoke, slušao sam ih 10 puta u godinu dana, tako da sam na festu celo veče.
dolazim i ja zena me pustila ahaaa picke kada ce vas zena da pusti a ??
nego kako da vas provalim tamo neka mi neko pusti broj na pvt da posaljem poruku kada se pojavim i tako to ...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Žikica Milosavljević ili Žikica Jovanović, biraj
Žika slika!
slika
zdravo лош тенор,da li dolazish ti?
ja se premishljam
ne, trenutno uspostavljam režim 'jedi uči spavaj ponovi'. žao mi je što se nećemo vozati na ringišpilu jer bi sigurno skidali medu dok nam ne dosadi, žao mi je što nećemo jesti šećernu vunu i pišati u Dunav sa splavova kraj Ušća, ali biće prilike jer mi ne živimo samo jednom.
nego:
https://www.facebook.com/events/323567261112118/
M?
Ništa od vas sprdatora. Na pvt- su pravi dogovori.
ma jebes birfest ionako je sranje,videcemo se ionako kad tad...
i ja isto,samo bez ucenja xd
https://www.facebook.com/events/323567261112118/
M?
necu stici na ovl,bicu na moretu svejedno
Ja dolazim
Ko došao, došao, mi se dogovorili.
:))
Људи, видимо се
Vidimo se.
Dolazim.
Чаке, пратим те на мобилан кад сиђем своза, немо будеш недоступан
Tu sam ja, napunio sam bateriju za mobilni. Inače sam mislio da svratim na kratko, pa idem na svirku, ali otkazao Electric Moon, pa sam batalio, neću samo na Temple of the Smoke, slušao sam ih 10 puta u godinu dana, tako da sam na festu celo veče.
dolazim i ja zena me pustila ahaaa picke kada ce vas zena da pusti a ??
nego kako da vas provalim tamo neka mi neko pusti broj na pvt da posaljem poruku kada se pojavim i tako to ...
Imaš pvt.
Hehe