Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. Aman ljudi, nema on nalog, samo ga znamo Midori i ja, išao je sa njom u školu valjda, a ja ga znam preko nekih ortaka.

2. Pa za koga smo onda pričali da ćemo sutra da mu čitamo definicije, a Pseto obećao da će na svaku da ostavi komentar ako nema više od 100?

3. Nat:

Manje piva, manje piva

4. Setiće se Pseto, samo da se probudi.
    Nego, jel neko video posle Ninku? Onaj njegov ortak što smo ga odvezli je bio zabrinut...ili ljubomoran, nešto od ta dva.
    Arlovski, jesi slušao ono njegovo na YT? Čist Valentino, kakav crni U2 :))

5. Nemam pojma, ja sam otišao sa ortacima i Kristinom da jedemo i nismo se vraćali, već je bilo 3 i nešto pa smo otišli gajbi.

6. Čekaj, hladi mi se doručak, poslaću ti link posle.

7. Ne moraš, našao sam u telefonu, nažalost. lolo

8. Hahha, jel jesi? Onda da ne širimo priču :))

9. десу моје слике са цециним гитаристом?

10. RAJA ZAJEBO NINKU! Otiš'o sa Rajom u gužvu kacu bile Babe, tu skak'o malo, pustio me stond, ode Raja da piša i ne vrati se. :D Te ja skači na Dubiozi, vraćam se posle, niđe niko. Te pješke polako na Jerković.

11. Ustao pseto. Papet master mu je nik čin mi se a komentar treba da bude "ošišaj se". Jer sam tako u mogućnosti. Mnogo sam arčio metalike sinoć, mogli su me prebiti. Da su imali muda OPAAAAAAAA

12. Ubivena.
    Ko mi je rekao da mi je Ninka priveo sestru i ortakinju, platice krvlju.

13. Hahahahahaha šta su ti rekli :D

14. I, da, KBO je CARINA JEBENA!

15. Ko mi je rekao da mi je Ninka priveo sestru i ortakinju, platice krvlju.

Ko je mogao reći tako nešto, sram ga billo?

16. Ја видо само Чака, ви остали сте РЕ АЛ НО небитни!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.