Birfest 2013 vukajlijaško okupljanje 16.08. 21,00, ulaz 2

1. био си деведешесто кад си креирао налог

2. Рекао сам година, не годиште.

3. Samo ti podsećaj šta te čeka :))))

4. znači ladno ste traino banovali glavnog organizatora ovog skupa monderatori, neveruem

5. Daaaaj, odbanujte nam Kuzmu.

6. тако млад неживот угашен, туга

7. Kuzma izdrži do bir festa!
    Onda nož u šake i pokaži ko je glavni.

8. Главни не долази, како да га покаже? лоло

9. Prijavljujem se ja i donosim vam poklone.

EDIT: Al' ono, ne svima. lolo
    Vise sam za neku razmenu.

10. Pajz ovamo! Sada gledam mapu, ulaz 3 je onaj najbliži bini, to je bezveze, nego ko hoće, u petak da se nacrta u 9 na drugom ulazu.
    http://belgradebeerfest.com/Data/Images/mapa_festivala_bbf_2013_s3.jpg

11. A zar je bitno gde se prvo nalazimo ionako ćemo da menjamo lokaciju? a i banovan mi je kuzman ne mogu da promenim. Nek ostane ovako da ne bude zabune*?

12. Pa bitno je. A ti se posle šetaj, mi se obično zabodemo na jedno mesto odakle je sve blizu. Između ovog centralnog Lava i malog Jelena ima pogodna livadica. Doduše, nema trave, ali zgodno je mesto. Iza Staropramena ima ona binica, ako bude slobodna i to nije loše mesto.

13. Nisam ja mislio da se šetam nigde, nego kažem da ako ćemo svejedno da se mičinjemo sa ulaza na neku drugu lokaciju zašto je bitno koji je ulaz? sad bi zakomlikovali sve menjanjem.Jedino da se svima u pvt pošalje da baš svi znaju

14. Zato što od ulaza do ulaza imaš pola kilometra probijanja kroz gužvu. Samo zato.
    Sad ćemo da zamolimo nekog moda da promeni uvodni post i gotovo. Može?

15. Dobro Nat ti si glavna :p
    Valjda može neko od moderatora da edituje prvi post ili da se šalju peveteovi pošto ne znam da li svi čitaju temmu?
    EDIT: Ajde ti ja ne stojim najbolje sa modovima keke

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.