Филм Синовци
  • Митке

Интересује ме шта мислите о филму "Синовци", како сте схватили поруке које носи филм, како вам се свидјела глумачка постава, музика у филму и ако неко зна како се зове пјесма коју пјевају војници на почетку филма и гдје се може наћи.

• Митке

Интересује ме конкретно за овај филм, знам да има та тема.

• Radijacija

Ja u životu nisam gledo taj film.

• Митке

Погледај кад будеш у прилици.

• Mickey Savage

Reditelj: Siniša Kovačević
    Dovoljno.

• Radijacija

Ajd ako je preporuka.

• Митке

proviron
    Reditelj: Siniša Kovačević
    Dovoljno.

Прове, нов сам овдје на форуму, не знам како је овдје котиран Ковачевић као редитељ, како се гледа на његова остала дјела, али интересује ме о овоме конкретно филму какви су ставови. Ја лично мислим да има доста добрих идеја које су исказане филмом.

• YouCantHandleTheTruћ

На Ковачевића се гледа овако и онако, али на посебне теме за филмове који нису Кум, Седми печат и сл. се гледа са индигнацијом. Поздрав.

• Mickey Savage

U Srbiji treba zabraniti snimanje filmova sa istorijskom tematikom, naročito ako za cilj imaju veličanje velike srpske nacije. Pored toga što su loše režirani, utiču na kompleks više vrednosti ionako prepotentne a sjebane nacije.

• Митке

Прове, ја баш мислим да филм говори супротно, о узалудном страдању у ратовима који су посјетили Србију. Има доста добре симболике. Војници у ноћи и магли- благе они везе немају за шта су ратовали и гинули. Опет, ту је још мало дубља симболика те ноћи и црнила која је захватила српски народ. Симбол сукоба 2 брата због другачијих погледа на свијет, скоро читав скуп моралних вриједности је предочен у филму. Ово је најмање филм који Србе велича као народ, више указује на негативне ствари које су утемељене у нашем народу.

• marcipan

Nikako ne gledaj!! Uostalom, nećeš izdržati do kraja, tri sata traje ta dosadna priča, amaterska režija je, pa je onda o glumcima suvišno i govoriti.

• menijesamodosadno

ima tu neku simboliku, to neko to neko trajanje

• Митке

marcipan
    Nikako ne gledaj!! Uostalom, nećeš izdržati do kraja, tri sata traje ta dosadna priča

Зависи ко шта тражи од филма. Радња јесте поприлично статична, али у овом филму је радња у 2. плану, у првом је симболика коју носи читава прича на тој ливади.

• Valdemar

Ta neka simbolika, ta neka priča, ta neka livada.

• Митке

Valdemar

Јако занимљиво размишљање о филму. :)

• Drug Raja _-_

Nisam gledao film, ali planiram. Odgledao sam njegovu seriju Gorki plodovi i mogu reći da mi se dosta dopala

• Radijacija

E ta livada. Jebo bi je.

• Митке

Drug Raja _-_
    Nisam gledao film, ali planiram. Odgledao sam njegovu seriju Gorki plodovi i mogu reći da mi se dosta dopala

Скоро читава глумачка екипа из серије је овдје у филму.