Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. jel mogu da se poizbacuju iz lige likovi koji nisu sa vuke? vidim na listi par nekih klošara, ima čak jedan kog znam i lično a provereno nema nalog ovde

2. Neće da uđe u h2h ligu, izbacuje mi grešku u kodu.
    I jebem ga, nemam pojma koga da ubacim da igra. Sklepao sam neku ekipu, al još će tu da bude izmjena. Najveća dilema mi je Koutinjo i Stivi ili jedan od njih dvojice i Miču. A i Staridža bih mogao da ubacim, ali onda nema mjesta za Hoze Enrikea. Sreća pa je Urugvajac na suspenziji inače ne znam šta bih.

Što se tiče Čelzija, da je neki drugi trener u pitanju, rekao bih da je Mata najsigurniji veznjak, ali ova budala je nepredvidiva. Ipak, Mata i Bane su tu, kao i prošle sezone. Tu je i Lambert koji je prošle sezone radio perfektno od početka sezone. Džeko će biti udarna igla Sitija, bar se ja nadam.
    Junajted preskačem jer ne volim nikoga kod njih, osim Vidare za kog nisam siguran da li igra od početka sezone.
    Tu je i Kabaje, prošle sezone je bio dobar dok se nije povrijedio. I tako, skrpi se nešto. Uglavnom, pola ekipe mi isto ko i prošle godine.

3. Neće da uđe u h2h ligu, izbacuje mi grešku u kodu

I ja sam imao taj problem, probaj da obrišeš razmak na početku ili na kraju. Ima taj neki trip.

4. jel mogu da se poizbacuju iz lige likovi koji nisu sa vuke? vidim na listi par nekih klošara, ima čak jedan kog znam i lično a provereno nema nalog ovde

У праву је човек, нема смисла. Је л' Вукајлија лига или није?

5. ја заборавијо шифру, ал иам ваљда негде записано

6. Mata, Luiz i Lampard najverovatnije neće igrati prvo kolo, a možda i koje kole posle.

7. Ја сам променио име у Вогошћа ФЦ, да се зна.

8. I opet proguta post jebem je usta.

Elem, ne budite cavetine dodjite na prediktor.
    Jes da vas mrzi jer igrate i ovo,al u principu, vi svejedno analizirate tekme, pa vas nista ne kosta 10 minuta nedeljno da ispisete rezultate pa da se sprdamo..
    Ako niste igrali do sad, koga bole patka, ni ja nisam nikad igrao fantazi pa sam se prijavio da budem ovde predmet smejanja.. Al cu vas zato podjebavati ako daj boze nesto uradim.

Kad vec potrosite sat vremena na gledanje ko ce da asistira,da gol , ne primi gol i dobije zuti karton,onda brate i nalupajte 10 rezultata i to je to.

9. Ја знам за једног да није одавде и ено неко рече за још један пример, то је толика мањина да је занемарљиво, а и претходних сезона су нечији ортаци играли па ништа.

10. Ja vodim Vrbas, cisto da se zna.

11. Cenim da će Žiru da jebe, ajde Žiru!

12. Ја ценим да ће Дени Грејам!1

13. jel mogu da se poizbacuju iz lige likovi koji nisu sa vuke? vidim na listi par nekih klošara, ima čak jedan kog znam i lično a provereno nema nalog ovde

14. Opa, odaju se tajni favoriti, a?!

E pa ja onda cenim da će Boni! (i još jedan koga neću pominjati iz taktičkih razloga hehe)

15. Ja imam još dvojicu-trojicu tajnih asova, neću ih podeliti sa vama.

16. Тајни фаворити или мислидинг информације која изазивају сумње и реселекцију, ко ће га знати! Ето, од тих мање атрактивних стварно (кеке) могу да буду бум Анелка, Рики ван Восфинкел, Бони, Керол (каце опорави), Гери Хупер, па чак и заборављени Стерлинг. Али, изгледа да Бејл и Суарез не иду нигде што опет уноси немир у избор тима.

17. Jebem ti ćivot, ako ne ode Bejl šta da radim ja. Za Suareza i mogu da se istalim nekako, za Bejla nikako.

18. Mata, Luiz i Lampard najverovatnije neće igrati prvo kolo, a možda i koje kole posle.

Jel to provereno za Luiza?

19. Ma sad ako ostanu verujem da će ih boleti rac da se trude k'o prethodnih godina, pogotovo Suarez.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.