Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ја нисам знао за тог Мареја. Не знам ништа о тимовима који су сад ушли у лигу.
Skautuj decxko!
Uvek neki "drugoligaš" iznenadi, pre par godina su to bili Grent Holt i Deni Grejem, prošle Riki Lambert. Zašto ne bi i Glen Marej iznenadio i dao solidan broj golova, ako je već dole dao 30 komada.
Realno svako ima svoje tajno oružje od nas
Moje ću da podijelim ime mu je
VIKTOR VANIJAMA
Marej povreda koljena
Nije loše Šeko. Vanijama je odličan, menadžerskim rečnikom box to box vezni, strašan je u defanzivi, kvari igru, ali ume i da povuče loptu, i da odigra kvalitetno napred. Borili su se dosta za njega, i izabrao je po meni odličan klub za njega.
Poslednji put kad sam ulazio nije ga bilo. Koliko košta?
Jebenih 5 milki.
Zato igram sa 5 veznih
Рељсара, ко је то на карикатури што ти је на аватару?
Barton?
Džoi Barton. Zato što je car.
http://i2.mirror.co.uk/incoming/article2160363.ece/ALTERNATES/s615/Stewart-Downing-signs-for-West-Ham-2160363.png
Jel ima vremena da se i ja ubacim????? Posaljite mi samo na pvt sve linkove i sifre, kurce palce i ostalo....
EDIT: Vidim tek sad u prvom postu da pise za pismene....
Može Dauning sasvim fino da odigra, ne bi me čudilo da ima preko 10 asistencija ove sezone... Odbijam da poverujem da je zaboravio da igra fudbal.
Realno, ipak nije ga Liverpul za džabe dovodio sa etiketom proverenog asistenta i reprezentativca Engleske. Da je igrao loše u Liverpulu, jeste, ali je u Midlzbrou i Vili opet bio briljantan, i mislim da bi sa njim i Džarvisom na krilima, Kerol mogao da dobije tu njemu potrebnu podršku i broj lopti da bi postizao golove.
Tačno, tačno. Komotno ide Hem u prvih 10 ako budu igrali kako se očekuje. Samo mislim da je Nolan preskup.
Pošto je Nolan, nisam ga ni uzimao u obzir?
7, nije to toliko mnogo, ali mi je on igrač kog dosta gotivim u stvarnosti, dok mislim da u fantaziju ne može nešto mnogo bodova da donese. Hteo sam da ga turim u rezerve, ali mi je ipak puno 7 za rezervnog.
Donosio je Nolan proteklih sezona po 140-150 čini mi se.
Pa realno, si gotive Nolana u realnosti, kapiten je svuda gde ode bukvalno, uvek daje maksimum. :)
A što se poena tiče, evo sada gledam statistiku, u prethodne dve premijerligaške sezone, prebacivao je dvocifren broj golova (12, 10) a sigurno ima i fin broj asistencija, tako da bi mogao da se isplati.
Moguće da sam malo potcenio njegov doprinos. Sad kad gledam, možda ga i ubacim. Jebote, više menjam igrače nego u Menadžeru. :D
Uzeh ga, da ga jebeš, izbacih Ben Arfu, ima nogice k'o Bambi, garant će se povrediti.