Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Hahah, realno. Ben Arfa je klasa, ali je neverovatno sklon povredama. Doduše nisu ni baš bili nežni prema njemu, Najdžel De Jong mu šalje pozdrave.

2. Šamak samo pet milki.

3. ае такмичим се и ја...

4. https://pbs.twimg.com/media/BRpOhPuCYAA0YNs.jpg Tom Hadlston, nekada velika nada engleskog fudbala i Totenhema, potpisao za Hal Siti. Da ga nisu mučile povrede, napravio bi on do sada znatno veću karieru, talentovan je vezista. Možda se i pokaže i kao dobar materijal za fantazi.

5. Какав курац Хадлстон, то ти је прецењено говедо као и 90 посто тих Енглеза. Једино што је имао је јак шут, преглед игре - НУЛА.

Матијаш, је л' ти стварно Светислав ћале?

6. Хадлостон је задњи везни, мало ће поена тај донети, чак и целу сезону да одигра, сваки меч, имаће фазон гол и две асистенције.

7. Овај Кефин Филипс сад игра за Кристал Палас, тих 30 голова је дао пре 13 целих година.

8. Ja nemam ćaleta :( Hadlston uopšte nije zadnji vezni u onom smislu na koji ti aludiraš, ne slažem se za njegov pregled igre, ima odličan pas, snažan šut, i imao je odličan period u Totenhemu jedno vreme, postao reprezentativac, a onda je počeo da se sakati sve više i više... Nadam se da će se pokazati u Halu.

Da dodam, morao sam da nađem, i momci sa PES statsa me podržavaju, http://pesstatsdatabase.com/viewtopic.php?t=2275

9. JESTE SVETISLAVOV MALI, IMAMO ZAJEDNIČKE PRIJATELJE IZ BAJINE BAŠTE

10. Da, Hadlston je Esijen fazon, ofanzivniji još.

11. Ооооо, а мотало ми се по глави да јесте, само сам мислио да сам истриповао. КАД БИ БАСАРА ПОСЛАО ЏОНА МАЛКОВИЧА САДА ГДЕ БИ НАМА БИЛО КРАЈА САДА

12. To je tabela prijateljskih ovog leta?

13. VIdi ga Liverpul al' se razgoropadio... :D Nisam zadovoljan svojom postavom, previse sam izmesao majku mu, nemam nijednog cicu ubicu.. Ali kako vreme bude odmicalo, ima da lete goveda, a da upadaju pravi momci! Moje misljenje je da ce ove sezone da eksplodira, ako je to ikako moguce u Liverpulu, mali Koutinjo. Privikao se prosle godine, fino igrao, mislim da ce ove godine da se vrti oko njega igra, i da ce da donese dosta bodova..

14. Било би до јаја кад би Џеко стварно прешао у Арсенал, моментално бих га узео. Ионако имам три милиона у резерви које чувам за Бејла (ако остане).

15. Ајој види мој Ливерпул, просто ми тешко да поверујем да могу бити у врху чак и једне овакве табеле.
    Тотенхем се распао, шта ли мути овај Виљаш Буљаш..

16. Dobro, ova tabela gore nije realna, polovina ovih u vrhu je igrala sa u najboljem slucaju osrednjim ekipama ili nekim poput Mensfilda, itd... :D Ali koga boli kurac, Liverpul je treci! IDemoooo! Ocigledno odbrana funkcionise perfektno..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.