Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
JEBO ME KONJ, TREĆA IZMENA JOŠ
Razočaran sam.
JEDAN BOD JA JEBEM
EDIT: JA SAM DEBIL
Рекао бих да је ово дефинитивно победа у х2х јуху
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201210/534698/pisa-mi-se.jpg
Ustvari sam osvojio 16 poena
20 poena, još 5 igrača igraju sutra.
42 poena za sad i još Joveta sutra. Mada se razmišljam da ubacim Staridža umesto njega., imam osećaj da će dečko da jebe ove godine.
31+ izmene i ova trojica što pikaju po dve.
49, i još četvorica igraju sutra, opaaaaaa
Opaaa. Prvi sam.
12.
4 igraju sjutra, molim ve spasite me!
Ladno sam zadnji lolčina
Ако се не варам, ја сам био прошле године после првог кола. Чисто да дам мало форе...
Imam par pitanja, pa ako vam nije tesko odgovorite mi:
1. Jel svake nedelje imamo po neki free transfer?
2. U timu imam Jovetica, Staridza i Dzeka, a starteri su mi Staridz i Jovetic, pitanje je da li ja sad mogu da stavim Staridza na klupu i ubacim Dzeka, posto oni igraju tekmu sutra?
3. Kad odem na onaj DATA VIEW , u koloni total points kad saberem imam 30,a pise mi gore da imam 29. Koliko sam primetio jos juce, nisu mi uracunali Penantov jedan poen. Jel to neki bag ili ?
Zašto Luiza uopšte nije bilo u protokolu za utakmicu danas ?
1. Jel svake nedelje imamo po neki free transfer?
2. U timu imam Jovetica, Staridza i Dzeka, a starteri su mi Staridz i Jovetic, pitanje je da li ja sad mogu da stavim Staridza na klupu i ubacim Dzeka, posto oni igraju tekmu sutra?
3. Kad odem na onaj DATA VIEW , u koloni total points kad saberem imam 30,a pise mi gore da imam 29. Koliko sam primetio jos juce, nisu mi uracunali Penantov jedan poen. Jel to neki bag ili ?
1. Сваке по један бесплатан. Ако једне недеље не направиш, следеће имаш 2 бесплатна, али то је то. Не може преко 2.
2. Не можеш сам да мењаш играче, једино се измене раде аутоматски ако ти неки играч није играо, улази први доле на листи (ако испуњава формацију, јер мораш да имаш минимум 3 одбрамбена, минимум 3 везна и минимум једног шпица)
3. Нису ти урачунали један поен од данас, неко ти је играо ко је имао један поен.
Zašto Luiza uopšte nije bilo u protokolu za utakmicu danas ?
Немам појма, ја сам исто изјебан за Асу-Екотоа који није био у протоколу уопште. Можда су неке повреде...
Al ja sam tamo u onom odeljku MY TEAM samo prevukao Staridza na klupu a Dzeka u igru i kliknuo SAVE i evo sad mi je postava sa Jovetom i Dzekom?
Al ovaj jedan poen je jos od juce.. A i uracunali su mi sve ostale poene od danas..
Takodje sam popusio dva krompira u startnoj postavi jer ovi bleje na tribinama..
Pa Gazimudo možeš to za sledeće kolo, ali ne možeš za ovo koje je u toku.
I ladno nisam ubacio Lamparda..
Pa Gazimudo možeš to za sledeće kolo, ali ne možeš za ovo koje je u toku.
E da, vidim sad da mi je gore prebacilo na gameweek 2.
A da vas pitam, zasto u H2H pise da imam 13 poena, ako imam 29? Tj , jel se kolo zavrsava ponedeljkom?
EDIT: A vidim, promenjeno je.