Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. KO JE REKAO DA LAMPARD NEĆE DA IGRA NABIJEM GA NA KURAC

2. Мурињо, пуши курац баш.

3. Ja 15. dobroe, dobroe.

4. Ću bijem Mančestera prvo kolo u H2H OPAAAAAAAAAAAAAA

5. Ja puko u prvo kolo fino bogumi.

6. A sedi mi 11 poena na klupi, nije fer.

7. Немам појма, ја сам исто изјебан за Асу-Екотоа који није био у протоколу уопште. Можда су неке повреде...

Асу Екото напушта клуб, пошто је Боаш најавио да му је Роуз за сада прва опција на позиији левог бека. Чак мислим да се тренутно налази у Француској, али нисам сигуран.
    Мата је тренутно на поштеди, али верујем да ће га убацити у стартну поставу већ за Бајерн. Реално, много је бољи Мата од Оскара, иако је овај доста напредовао од кад је дошао у Челси, што се јуче и видело у првом полувремену. Опет, мислим да су и Шурле и Де Брујн тренутно бољи од њега. Али видећемо.

8. Сад гледам нешто, не зна се је ли већи луксуз купити ван Персија или не купити ван Персија.

9. јел може сад да се укључи? направио сам профил и то шта сад?

10. Da mi west hem nije doneo 23 boda bio bih u surovom kurcu. Nisu mi igrala 2 vezna i napadač, ne znam ni kako sam nakrpio 34 boda. Biće bolje nadam se.

11. Сад идеш на леагуес џоин прајват лигс у поље куцаш кодове које ћу ти послати и то е то.

12. Sta se desava sa onim head to head? Radi li to?

13. Е да, сада можете да улазите и у Х2Х склонио сам оно да не може да се улази у лигу после почетка. Иначе ради све.

14. и шта сад? ја појма немам како ово иде.

иначе ја сам багра петар марковић

15. Серем вам се у Ван Персија, у инат нисам хтео да га ставим јер сам знао да ће опет донети највише поена и да ће га сви узимати.
    Зато сам ставио Мату за капитена. Мурињо једи гомна.

16. Vrebam prvo mesto iz zasede, jebacu vas kompletno.

17. Е да, сада можете да улазите и у Х2Х склонио сам оно да не може да се улази у лигу после почетка. Иначе ради све.

Evo sad videh. Dobro e, za sad vodim 10 poena u H2H, sto znaci da su 3 boda na pomolu! Ale ale! Inace, 52 boda, nisam ocekivao da cu imati toliko, previse igraca mi nije igralo... Jbt, Kazorla kapiten, 0 poena, Luiz nije igrao, u izmenama sva trojica 0 poena... Mora veceras Turim ti jaja da se razgoropadi...

18. Pa odakle ti 52 boda jeb'o te konj ludi?
    Je l' mogu sad da pravim transfer?

19. А јебо мајку опет не могу да уђем у Х2Х лигу:

This Head to Head league is closed as it has already started

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.