Нема везе колико учесника има, на крају првих 8 играју плеј оф, ако је непаран број игра Авераге. Него ја сам омогућио да се пријављује и после старта лиге. Е сад, можда не може док траје коло, пробајте од четвртка можда ће тада моћи.
Je l' može ovo preko moba da se igra? Jebote, iznervirah se kacam vid'o da nema mobilni sajt tj. sajt za koji nije potreban fleš plejer. Prvo kolo sam već propustio u nedostatku kompjutera.
I je l' imate ligu i na Yahoo fantasy premier league, da se učlanim? Tu sam dobro prošao u 1. kolu...
Je l' može ovo preko moba da se igra? Jebote, iznervirah se kacam vid'o da nema mobilni sajt tj. sajt za koji nije potreban fleš plejer. Prvo kolo sam već propustio u nedostatku kompjutera.
I je l' imate ligu i na Yahoo fantasy premier league, da se učlanim? Tu sam dobro prošao u 1. kolu...
Jebote Džeko je promašio sve što je mogao. Dobro je što mu nisu dali neki penal, i to bi verovatno prebacio. I još za prvi gol zakači odbrambeni pa mu se piše samo jedna asistencija umesto dve.
Lolčina, meni Lampard vice captain, a glupi Podolski mi bio kapiten, i retardirani Venger ubaci ovo govance poljsko-nemačko u 95.minutu. I umesto 16 na Lamparda ja uzmem 2 na Podolskog. TUGA.
Ја колико капирам, ту не би требало да може више од 34 учесника да има - по једном одиграш са сваким, четвртфинале, полуфинале и финале.
Само што нас тренутно има 40. Који курац?
Нема везе колико учесника има, на крају првих 8 играју плеј оф, ако је непаран број игра Авераге. Него ја сам омогућио да се пријављује и после старта лиге. Е сад, можда не може док траје коло, пробајте од четвртка можда ће тада моћи.
Kompani madjija daje tri gola na asistencije Turea i lagano izbijam na 10.mesto ajdeeeee
Jebem ti mobilni
Jebote Džeko je promašio sve što je mogao. Dobro je što mu nisu dali neki penal, i to bi verovatno prebacio. I još za prvi gol zakači odbrambeni pa mu se piše samo jedna asistencija umesto dve.
64 поена и још ми тројица опет играју за Челзи, они имају две утакмице ово коло.
Sto nije igrao Mata, matnem mu ga materi? Kapiten mi je a ima duplo kolo, nabijem ga na kolac. 0+0 puta 2 je 0. 59 i cekam kraj kola.
Nije ni cudo sto imam 31 pojen kad mi 4 igraca iz prve postave imaju krompir, kapiten mi ne odigra ni minut..
EDIT: Cemu sluzi vice captain? Za slucaj da kapiten ne udje u igru, onda se njemu duplira skor?
Ja sam govno i ne umijem da igram ovo jeba me pas
Мата капитен - НЕ ИГРА
Џеко напач - ГЛУПИ БОСАНАЦ не може вола да убоде, мрш..
Катастрофа.
Jovetić govno ni na klupi nije bio, jebo ga otac.
Da.
Pa onda nesto nije u redu, posto mi je Jovetic bio kapiten, a Azar vice captain, i nisam dobio duple bodove za Azara..
EDIT: Izgleda da jesu ipak..
Dobices na kraju kola bodove, kada se sumiraju svi poeni.
Lolčina, meni Lampard vice captain, a glupi Podolski mi bio kapiten, i retardirani Venger ubaci ovo govance poljsko-nemačko u 95.minutu. I umesto 16 na Lamparda ja uzmem 2 na Podolskog. TUGA.
А ШТО МИ ЈОШ НИЈЕ ЗАВЕО ОД СИНОЋ ПОЕНЕ А ЈУЧЕ САМ СЕ РЕГИСТРОВО НЕГО ЋЕ ТЕК ОД 24. АВГУСТА????????