Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Takoe Bane! Nisi morao žuti da dobiješ, no dobro.
    Moram sledeće nedelje da pazarim nekog iz Vile, da im prođe samo meč sa Liverpulom.

2. Kako sam loše krenuo prvog dana na kraju i nije isaplo toliko loše

3. Rajo nabijem te na kurac, ti si rekao da Lampard neće igrati i da si pročitao u Blicu, dođeš mi 12 bodova i milion i po funti.

4. Samo dvanes'? Ima gol, asistenciju i klin šit na prvoj. :D

5. I promašen penal :)

6. E da. :)
    Mene izvukli Bane i Nolan, 24 poena zajedno.

7. 64 са изменом и без бонуса, супер када се узме у обзир да ми капитен није урадио ништа у два меча (Еден) и да сам поставио норму од 50 поена по колу. Али, урадио сам прорачун и то највероватније није довољно за титулу, просек би морао да буде бар 60 :v

8. Jebem! Kako sam zamenio Luiza za Ivanovica, sam se sebi divim. I Benteke nastavio.... Opa!

EDIT: STA KOJI KURAC, OVO SE KAO RACUNA U PRVO KOLO????? Kako mi nije zamenio Ivanovica i Luiza, nemoj mater da im jebem....

9. Ja sam sakupio prelepa 83 poena. Jos cekam bonus neki za Baneta.

10. Ја ћу ваљда нагурати 50 поена. Лош старт, али ништа страшно. Надам се да ће Вила да пукне од Ливерпула, али сам ипак пазарио Бентекеа. Ваљда неће сад Ањелка да полуди и натрпа Евертон.

11. Bednih 49 poena za mene...
    Računa se ovo kao prvo kolo.

12. Haha to bre, Bane nabrao neke bonuse, sad imam 87.

13. Jebli te kurci, imaš skor duplo više od mene. :(

Klaću se za opstanak sa Žajkovim Pulenima i Raja Valjekanom.

14. Иначе изгледа су мало изменили систем за бонус поене, прошле године играч из поражене екипе није никако могао да има 3 поена.

Кад ми уђу измене имаћу 76, никад боље прво коло за мене.

Иначе пише тамо да се одлучује да ли ће да дају Хазарду 3 за асистенцију код ауто гола, ја мислим да би требали да му дају, иако га немам.

15. Rajo, i meni popuši kurac isto zbog Lamparda.

16. Napravio sam 10 grešaka u prvom kolu, ne znam kako nisam poslednji. Ali nisam ni očekivao previše od svoje prve sezone.

17. Nema Raje, pobeg'o iz zemlje.

18. Ја не знам кога сте ви то слушали да Мурињов љубимац не игра, па мени је он био први играч кога сам изабрао кад сам правио тим.

19. hahah takođe, male tajne velikih majstora , ne slušaj majko šta ti pričajuuuuu o lampardu XD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.