A i ja ga stavio odmah i pratio ga na pripremama i kao neće da igra, pročitao čovek u novinama jebo ga konj.
Dobro je, turiše tu asistenciju Hazardu, da sam lepo raspodelio izmene imao bih preko 80.
ГГФФ је објаснио неке ствари на старту....надам се да ће овако да се настави. 90 поена пуна капа :Д
76 поена, 14. на табели и нисам ни у првих 500000! А кад бих имао 76 поена свако коло, освојио бих лигу лагано. Био бих и у првих 100000.
Ефикасно коло. Просек је 50, чини ми се.
КОЈИ САМ НА ТАБЕЛИ, НИСАМ ДУГО БИО
81. Prezadovoljan sam. Benteke, ljubi brat kurac. Mata kapiten samo 4 boda. Dečko budi se ustaj oči majkine!
Шесетри.
JA ČITAM JA PREDVIĐAM!
Ko sve stoji u redu da mu pušim kurac?
Mene Bane srbenda spasio
Ja sam ladno zaboravio što zamena ulazi ako igrač iz prvih 11 ne igra. Dobio sam ni kriv ni duzan 9 poena na Hangelanda opaaa
Ostao sam na 46 bodova. Zbog najskuplje klupe sam kratak 22 boda.
Inače, stigao Pablo Osvaldo iz Rome u Sautemton. Malo da rasterete Lamberta. Samo je u startu 8 milki, znači skuplji od Rikija za pola milje.
Sa 9. sam pao na jebenu 19. poziciju, jer mi nisu izmenu odradili, umesto Luiza da metnem Ivanovica... Kenjam im u usta! Jebacu ih jako zbog ovoga!
Bane kapiten za odličnih 85 poena i solidno 7. mesto
Ово је било невероватно ефикасно прво коло.
loose, 62 poena
Sugavi parovi za 2. klo...
Neće biti definitivno toliko ljudi preko 60 u sledećem kolu... Iz Rome u Sautempton, toliko o italijanskoj ligi...
Није више Рома што бејаше..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
A i ja ga stavio odmah i pratio ga na pripremama i kao neće da igra, pročitao čovek u novinama jebo ga konj.
Dobro je, turiše tu asistenciju Hazardu, da sam lepo raspodelio izmene imao bih preko 80.
ГГФФ је објаснио неке ствари на старту....надам се да ће овако да се настави. 90 поена пуна капа :Д
76 поена, 14. на табели и нисам ни у првих 500000! А кад бих имао 76 поена свако коло, освојио бих лигу лагано. Био бих и у првих 100000.
КОЈИ САМ НА ТАБЕЛИ, НИСАМ ДУГО БИО
81. Prezadovoljan sam. Benteke, ljubi brat kurac. Mata kapiten samo 4 boda. Dečko budi se ustaj oči majkine!
Шесетри.
JA ČITAM JA PREDVIĐAM!
Ko sve stoji u redu da mu pušim kurac?
Mene Bane srbenda spasio
Ja sam ladno zaboravio što zamena ulazi ako igrač iz prvih 11 ne igra. Dobio sam ni kriv ni duzan 9 poena na Hangelanda opaaa
Ostao sam na 46 bodova. Zbog najskuplje klupe sam kratak 22 boda.
Inače, stigao Pablo Osvaldo iz Rome u Sautemton. Malo da rasterete Lamberta. Samo je u startu 8 milki, znači skuplji od Rikija za pola milje.
Sa 9. sam pao na jebenu 19. poziciju, jer mi nisu izmenu odradili, umesto Luiza da metnem Ivanovica... Kenjam im u usta! Jebacu ih jako zbog ovoga!
Bane kapiten za odličnih 85 poena i solidno 7. mesto
Ово је било невероватно ефикасно прво коло.
loose, 62 poena
Sugavi parovi za 2. klo...
Neće biti definitivno toliko ljudi preko 60 u sledećem kolu...
Iz Rome u Sautempton, toliko o italijanskoj ligi...
Није више Рома што бејаше..