45 poena za sad, dobro iskoriscen kapiten na Dzeku, i sutra jos tri igraca iz Celzija.
S obzirom da sam usao u rundu sa -8, vodim protiv Raje u H2H, tako da sam zadovoljan ovom rundom.
Оцшај, туга, беда. 21 поен имам, јесте да ми играју још 5 играча рачунајући капитена Ван Персија, али већ назирем очајно коло. Бемти Мичуа, бемти Бонија, Алтидора сам убацио у последњем тренутку пред почетак сезоне уместо Стариџа.
Gubim sa 9 razlike protiv Debilka, imam Hazarda, Čeha i Baneta a on Baneta , De Heu, Vidaru i Lamparda...
Znači treba mi da čelzi dobije 20 nula, da oba metne Hazard A da ČEH SKINE PENAL OPAAAAAAAA. I DA LAMPARD UMRE
Ја сам за сада задовољан највише Стариџом и Вокером (мађија). У екипу упада Суарез чим му истекне суспензија, испадају Вилшир (бар на неко време) и Бони. Двоумим се између Жироскопа и Џекпота, али мислим да ће потоњи обезбедити себи место у тиму будућих шампиона (Вогошћа ФЦ).
60 poena uzeh ovo kolo. Bolje nego proslo. S obzirom da prvi put igram,i da sam imao dosta promasaja prilikom biranja tima, zadovoljan sam.
Jedino ne znam da li cu uspeti da dobijem Raju, jer ulazim sa -8
45 poena za sad, dobro iskoriscen kapiten na Dzeku, i sutra jos tri igraca iz Celzija.
S obzirom da sam usao u rundu sa -8, vodim protiv Raje u H2H, tako da sam zadovoljan ovom rundom.
Оцшај, туга, беда. 21 поен имам, јесте да ми играју још 5 играча рачунајући капитена Ван Персија, али већ назирем очајно коло. Бемти Мичуа, бемти Бонија, Алтидора сам убацио у последњем тренутку пред почетак сезоне уместо Стариџа.
Ја са 41 водим против манчестера (37) и сутра имам Едена и Френка а он Видару, Банета и Едена. Ху винз, хуз некст!?!2
WHO WON? WHO'S NEXT? YOU DECIDE! HNJOHNJOHNJO
35 poena a sutra mi igraju svega dva igrača+goša.
Kaznio me Tito što sam prošle nedelje zajebo Manču, jes da mi je bilo milo, al sam stvarno pročitao.
NE KAPIRAM OVO O ČEMU SE RADI?
Lololo ode vajldkard.
Znači ja imam Vidaru i Baneta, a ti Frenka, kapiram da mi 0-0 odgovara lolol.
Gubim sa 9 razlike protiv Debilka, imam Hazarda, Čeha i Baneta a on Baneta , De Heu, Vidaru i Lamparda...
Znači treba mi da čelzi dobije 20 nula, da oba metne Hazard A da ČEH SKINE PENAL OPAAAAAAAA. I DA LAMPARD UMRE
Evo ekipe
http://i.imgur.com/l9LvUN1.png
глега манчестер, купијо чарлса барклија
Dobar je u skoku hehehe.
Ја сам за сада задовољан највише Стариџом и Вокером (мађија). У екипу упада Суарез чим му истекне суспензија, испадају Вилшир (бар на неко време) и Бони. Двоумим се између Жироскопа и Џекпота, али мислим да ће потоњи обезбедити себи место у тиму будућих шампиона (Вогошћа ФЦ).
Odbrana me kako-tako izvukla ovo kolo.
Vidara, Bane i Kol po 6 poena, 18 od njih trojice, 48 ukupno, mnogo lošije nego prvo
Дал губим због одбране јебем ти фантази лоло, ДАЈТЕ ГОЛ СЛЕПЦИ!1
hahahaha koji sam protiv, cech na golu, 14 poena MATOREEE
jebemtikrv Murinjo i jebao te Šurle i ostala govna ubaci Matu
60 poena uzeh ovo kolo. Bolje nego proslo. S obzirom da prvi put igram,i da sam imao dosta promasaja prilikom biranja tima, zadovoljan sam.
Jedino ne znam da li cu uspeti da dobijem Raju, jer ulazim sa -8
I mali Mita me dobije za 3 poena puuu jebeni H2H
Hahahah šta oćeš, imaš 3 igrača sa nulom u prvoj postavi
Možda nije tri razlike, čekaj da dodele bonus poene, koliko sam gledao, Vidiću idu 2