Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Честер 6 поена лолок. Елем, мајсторија Стејриџа.
Ovaj Pardju izlapeo covek, Cabaye nije ni igrao
i jebem ti Osvalda glupog
Колико је прошло било успешно толико је ово неуспешно лоло. Сутра чекам Дијаманта капитена, Едена и Френка, можда и извуку нешто поена.
Ja sutra cekam Klisija, Zabaletu, Aguera :) Slabo kolo bas, necu nagurati mnogo poena
Šoukros čarolija 9 poena
6 igrača 38 bodova, nije loše. Još nisu htjeli dati niša bonusa Minjoleu, a čovjek opet proglašen igračem utakmice. Pu mamu im jebem.
Još 3 iz Čelzija i Dežko i Belami, pa da se podvuče crta.
Valja vam kupovati Staridža, kad prođe kolo kontam da će mu dići cijenu.
26 pojena još Džekson + 3 iz čelzija...
Ja sam najebal
28 i još 3-4 igrača ostala. I jebo me konj i dvoumio sam se izmedju Staridža i Bentekea i uzmem Bentekea i nek ide u kurac sve.
Samo 14 jebote...Al' ostali su još Van Persi, Aguero, Lloris, Wellbeck, Lennon, Zabaleta i Ivanović.
Zar se ne računaju poeni zamena? Mrzi me da tražim na sajtu.
Рачунају ти се поени замена ако не игра неко из прве поставе, онда уђе прва замена на листи доле.
Иначе, изгледа да ће Голо Куре да буде један од оних који ће за малу кинту доносити добре поене у одбрани.
Evo da vas pitam za jedan savet, igram jos neki fantazi,pa me interesuje sta vi mislite, da li je bolje da stavim danas kapitena Soldadu ili Silvi?
Солдада.
Ја следеће коло шаљем Вилшира на позајмицу. Не може то тако, синко - уђеш у 70. минуту и све што урадиш је да добијеш жути.
I ja bih stavio Soldada. Silva ima veću konkurenciju i postoji rizik da ne igra.
Igra li neko Yahoo Fantasy PL? Da napravimo i tu neku ligu.
Soldado izvodi i penale.
Čekajte ja mogu da mijenjam kapitena dnevno ?
EDIT: Vidjeo da je drugi fantazi
Zaboravio sam da zamenim kapitena, umesto Bentekea da stavim Džeku, sad ću pojesti govno ako Edin da gol
Poslusao sam vas za soldada. Fala vi
45 poena za sada, sutra imam još Evru i Baneta Ivanovića. Sasvim dobro kolo.
Ужас ово коло.