Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Вредност тима расте ако расте вредност играча које имаш. Вредност играча расте како их више и више људи бира, односно трансферује за њих током сезоне.

2. Ma kapiram to, nisam idiot, nego kapiram da posle par kola on može da iskoristi vajldkard i proda ovog Barklija za 5 miliona, a kupio ga je za 4.5 i tako i sa svim ostalim igračima u timu tako da na kraju ispadne da ima par miliona više za trošenje i bolji tim.

3. Samo pazite, za par kola ce se razlikovati cena istog igraca na trzistu u odnosu na cenu ako ga imas u ekipi. Npr imas Dzeka, kod tebe u timu pise da vredi 7, a na marketu ce cena da mu bude npr. 7,3.

4. Kupiš ograča na dan kad se završi GW jer mu ne updateuju cenu, to sad jeste malo rizik, ali prođeš jeftinije XD.

Tek se sutradan cene menjaju, ugrabiš tako nekad minimalnu razliku XD

5. Ali prati njegova cena u timu tu cenu na marketu, valjda je na tačno pola između te na marketu i one koliko si ga platio.

6. Lupam, prošle godine uzeo Mičua za 6.5, njemu skočila cena na 8.5, ti ga prodaješ za 7.5.

7. Челсијевим нападачима стрмоглаво пала цена.

8. Logično, kod Murinja niko nije siguran, protiv Mančestera igrao Šurle(?!) u špicu

9. Капитен Дијамант не почиње меч :/

10. Džeko je Dijamant, počeo je meč ali se nije proslavio do sad.

11. Pa to, ja gledam kako ne počinje. AJDE DŽEKARA KAPITENE

12. PA JEBEM TI MATER PELEGRINI MRTVU TRŠAVU PO SRED PIČKE RETERDIRANE
    ŠTA VADIŠ DIJAMANTA KOJI KURAC, TEK SAD NEĆETE DATI GOL SEME VAM JEBEM
    Odlično, od kapitena 2 poena, ful

13. Jebote ovo nije realno. Prvo kolo daju četiri gola Džeko ne može jedan da ubode. Ja ga izbacim - on da gol. Vratim ga u tim i dam mu traku protiv mrtvog Hala koji služi za budženje gol razlike i on ga zameni. Pa mršukurac bre!

14. Haha al' nam je šuknuo Pelegrini.

15. I šuknu ga sad Negredo. Ima Džeko da izgubi mesto.

16. Супер што сам закаснио изменити тим але алеее

17. I meni Dijamant bio kapiten. Vise srece drugi put jbg :D

18. I još kao Džeka ili Turea da turim na kapitena. Jebem ti mater.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.