Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Kako je ispratio komentator JajU ''dobaaaar!''. :D
    Od njega osam bodova, fino.

2. 10 poena izgubih na to.

3. koje mrtvilo od fudbala ova prva poluvremena od 16h

4. Haha, strašno, koliko sam se smorio gledajući Njuku i Fulam.

5. Njah, ne igraju mi 4 igrača ovo kolo.
    Napadači, 5 bodova, njih trojica. Još trojica 15, sve ukupno, 20, za sad.

6. 30 danas, ja zadovoljan.

7. Uće mi sa klupe 10 bodova i to mu dođe 26.

8. Jebem keve koliko sam loš.

9. Саћу да банем вамо и да се курчим како ми је Дени Габидон дао први гол икада у Премијер лиги са 34 године.... Јебено прво коло, где сам поделио задње место са Жајком, ме је жешће ујебало, као и Жозе са Матом....

10. 54 za ovo kolo, valjda će da bude i neki bonus.

11. Нешто озбиљно не ваља са овим фантасијем када ми одбрана доноси највише поена а на њу сам дао најмање пара, цене дефанзиваца код мене: 4.0, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5.

12. Ja sam puko od Žajka... Bataljujem fantazi.

13. hehehe konačno pobeda, a šta meni fali, ja sam dostojan protivnik.
    Prošle sezone mi je bilo prvi put i bio sam na 5-om mestu,čini mi se u h2h sistemu.
    Idemooooo!!!

14. Zadovoljavajuća 52 poena.

15. Da sam lepo turio Žirua na kapitena, a ne Džeku imao bih 62, ovako 54. A Žiru mi bio zamenik, dvoumio se baš. Jebem ti mater bosansku.

16. Mančo, zakrpi šupak.

17. Lepo sam napadače ubo za početak, Žiru i Staridž u Drim timu, Džeko će jebati isto valjda. Srednji red mi najskuplji, a najmanje poena donosi.

18. BOLI ME KURAC, JA NAVIJAO ZA VAS IONAKO ĆETE GA ISPUŠITI KASNIJE, A POTREBNI MI BODOVI OD STARIDŽA I KUTINJA BILI

19. А да ли ће Дијамант да игра од сада у стартној, овај Негредо се намеће, мада опет има ова пауза па ако Дијамант уаблиста на репрезентативном плану можда задржи статус стартера.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.