Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Kako je ispratio komentator JajU ''dobaaaar!''. :D
    Od njega osam bodova, fino.

2. 10 poena izgubih na to.

3. koje mrtvilo od fudbala ova prva poluvremena od 16h

4. Haha, strašno, koliko sam se smorio gledajući Njuku i Fulam.

5. Njah, ne igraju mi 4 igrača ovo kolo.
    Napadači, 5 bodova, njih trojica. Još trojica 15, sve ukupno, 20, za sad.

6. 30 danas, ja zadovoljan.

7. Uće mi sa klupe 10 bodova i to mu dođe 26.

8. Jebem keve koliko sam loš.

9. Саћу да банем вамо и да се курчим како ми је Дени Габидон дао први гол икада у Премијер лиги са 34 године.... Јебено прво коло, где сам поделио задње место са Жајком, ме је жешће ујебало, као и Жозе са Матом....

10. 54 za ovo kolo, valjda će da bude i neki bonus.

11. Нешто озбиљно не ваља са овим фантасијем када ми одбрана доноси највише поена а на њу сам дао најмање пара, цене дефанзиваца код мене: 4.0, 4.0, 4.5, 5.0, 5.5.

12. Ja sam puko od Žajka... Bataljujem fantazi.

13. hehehe konačno pobeda, a šta meni fali, ja sam dostojan protivnik.
    Prošle sezone mi je bilo prvi put i bio sam na 5-om mestu,čini mi se u h2h sistemu.
    Idemooooo!!!

14. Zadovoljavajuća 52 poena.

15. Da sam lepo turio Žirua na kapitena, a ne Džeku imao bih 62, ovako 54. A Žiru mi bio zamenik, dvoumio se baš. Jebem ti mater bosansku.

16. Mančo, zakrpi šupak.

17. Lepo sam napadače ubo za početak, Žiru i Staridž u Drim timu, Džeko će jebati isto valjda. Srednji red mi najskuplji, a najmanje poena donosi.

18. BOLI ME KURAC, JA NAVIJAO ZA VAS IONAKO ĆETE GA ISPUŠITI KASNIJE, A POTREBNI MI BODOVI OD STARIDŽA I KUTINJA BILI

19. А да ли ће Дијамант да игра од сада у стартној, овај Негредо се намеће, мада опет има ова пауза па ако Дијамант уаблиста на репрезентативном плану можда задржи статус стартера.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.