Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Да није одбране пукао бих само тако, овако 53 поена и то још о Шеа добио -2 поена пошто су примили 3 комада и он добио црвени, а улетео ми са клупе уместо Ивановића. Јебем ти срећу. Ал са друге стране имао са из Свонсија и Дејвиса и Хернандеза, њих двојица укупно 28 поена.

2. Loše kolo ali sva sreća Vogošća dobijena u H2H, tako da učinak 3 od 3, 9 bodova

3. Neverovatno kolo, Ager mađija 12 poena a još je stajao kao na spisku onih koje treba izbegavati. Colback iz Sanderlenda kao rezerva ušao i 6 poena. Ukupno 54, zadovoljan sam a slabo je krenulo.

4. Ja ni ulayio nisam do sada bio sam odsutan kad ono ja četvrti sa timom koji sam sastavio pre 2 mjeseca...kako ću tek sad da silujem kad se aktivno priključim he he

5. колко сам попушио ово коло...27 јебених поена алоооо јел то негативни рекорд такмичења лололо

6. Zbog ovoga čuvam vajld kard...
    VIDTE KOLKO TRANSFERA JEBOGATI

7. Kad se ono beše dobija drugi vajld kard, ako ga uopšte ima?

8. Мислим да је друга половина децембра и можда прва половина јануара. Углавном, сигуран сам да су дани око "боксинг деја" (26. децембар). Али можеш само да га искористиш у том ограниченом периоду, нема чувања за после.

Допуна: Искористићу тежак мамурлук као изговор за ово лупање глупости.

9. Drugi moš da koristiš od 1 januara do 1 februara...

10. Hvala na informaciji.

11. Za Ozila kapiram preko 10 milki.

12. drugi ti je fora januarski, kad je i kup afričkih nacija

mančester nije mogao protiv liverpula dokrene, al jest manča protiv mene pu ! XD

13. Ozil 10 milki okruglo. Sad sam stavio Žirua umesto Lamberata, kontam da će još bolji sad da bude uz Ozila. Jedino me brine ovaj Feleini, da li će konačno da proradi i predje jebena 3 poena po kolu.

14. Hoće , obavezno ostavi Felainija.

15. Мариапа у Кристал Паласу, обавезно у тим, само 4 динара.

16. Искористио Оскара Вајлда, сад креће успон.

17. Turiću Felainija čim dobijem besplatan transfer, videćemo za Ozila još, kapiram da će Volkot sada da procveta pa mi se i ne izbacuje nešto on iz tima.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.