Ja 51, još Ager, Džerard i Pablo Ernandez.
ne smem ni da pogledam koliko imam poena. pola ekipe povredjeno, pola dobilo po 1 poen...
Sutra još Minjole, Nolan i Staridž ako igra. I još mi je on kapiten, a dvoumio sam se izmedju Staridža i Žirua i ja stavim crnju.
http://i.imgur.com/WHpguLT.png
Ramsey jeb'o majku majčinu. Ostalo, očaj.
Staridž Bogotac..
Ужас.
Ja sam ovo kolo osvojio dvadesetak poena, što mi je negativni rekord otkad igra fantazije. Za vikend pada frenkivajld karta.
Опа мислио сам да сам најлошији, 29 бичиз.
A kad ce da odrade finalni update za ovo kolo? Treba da mi dupliraju Ozilove poene, i ubace Staridza u napad mesto Welbeka, kao i Turea mesto Kejhila.
Jel se dupliraju poeni vajs-keptenu ako kapiten nije igrao?
Koliko sam samo los... -.-
Za to i služi.
59 поена за 3. победу у хед-ту-хеду. Ово већ може да прође.
46 poena samo. Pukoh za 3 poena u H2H
Wildcard sam iskoristio, promenio pola ekipe, ali i dalje imam iz svake po jednog fazon.. Nadam se boljim rezultatima nego u ova 4 kola! STARIDZ BUDES LI SAD PRESTAO DA IGRAS,JEBO SAM TI MAJKU!
52 поена, добро је, само ми криво што сам промашио капитена.
68 poena, kad svi odigraju dobro kolo ja ga uvek zaserem, e sad je obrnuto.
54 poena pozicija broj 4. jos uvek, sasvim solidno
mrtvi snodgras
5 od Agbonlahora, ohrabrujuće.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ja 51, još Ager, Džerard i Pablo Ernandez.
ne smem ni da pogledam koliko imam poena. pola ekipe povredjeno, pola dobilo po 1 poen...
Sutra još Minjole, Nolan i Staridž ako igra. I još mi je on kapiten, a dvoumio sam se izmedju Staridža i Žirua i ja stavim crnju.
http://i.imgur.com/WHpguLT.png
Ramsey jeb'o majku majčinu. Ostalo, očaj.
Staridž Bogotac..
Ужас.
Ja sam ovo kolo osvojio dvadesetak poena, što mi je negativni rekord otkad igra fantazije. Za vikend pada frenkivajld karta.
Опа мислио сам да сам најлошији, 29 бичиз.
A kad ce da odrade finalni update za ovo kolo?
Treba da mi dupliraju Ozilove poene, i ubace Staridza u napad mesto Welbeka, kao i Turea mesto Kejhila.
Jel se dupliraju poeni vajs-keptenu ako kapiten nije igrao?
Koliko sam samo los... -.-
Za to i služi.
59 поена за 3. победу у хед-ту-хеду. Ово већ може да прође.
46 poena samo. Pukoh za 3 poena u H2H
Wildcard sam iskoristio, promenio pola ekipe, ali i dalje imam iz svake po jednog fazon.. Nadam se boljim rezultatima nego u ova 4 kola! STARIDZ BUDES LI SAD PRESTAO DA IGRAS,JEBO SAM TI MAJKU!
52 поена, добро је, само ми криво што сам промашио капитена.
68 poena, kad svi odigraju dobro kolo ja ga uvek zaserem, e sad je obrnuto.
54 poena pozicija broj 4. jos uvek, sasvim solidno
mrtvi snodgras
5 od Agbonlahora, ohrabrujuće.