Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Everton me i dalje oduševljava i ako su otišli neki od važni igrača za tim.
    Baines savršen kao i uvek, ali opet nikad nemam muda da ga stavim kao kapitena.

2. 18 od tri igrača, doduše jedan od njih je kapiten. Nije loše.

3. Stavio na klupu onog Bradya a on sad našao da jebe.

4. 11 поена лоло, сутра ми се све своди на 5 играча из Арсенала и Тотетнхема, пре свега се надам свеопштој голеади Арсенала.

5. Jedan igrač na klupi ima više bodova nego cela prva postava :(

6. Pun pogodak što sam Bainsa stavio na kapitina, 41 poena za sad. Zajebo me Benteke, mog'o je da i ne igra, upao bi Brady ali jebi ga. Sutra mi ostaju Žiru, Evra, Feleini i Shawcross.

7. Ма то Жиру, јеби ме у гузу. Леле 28 поена, брука коло. Озил Магија 11, 3 асистенције.

8. Ozil madjijoooooooooooooooooooooooooooooooo!

9. http://prntscr.com/1stt6i

Ovo mi je najbolje kolo do sad,al neefikasni napadaci i lose postavljen kapiten su me kostali jos boljeg rezultata.
    I sto je jos gore, nisam uspeo da pobedim u h2h, jer je neko pametno turio kapitena Ozilu a ne Ziruu.
    AL dobro, wild card je odradio svoje, bar nisam tolika nubara sad.

10. Сад ми нешто паде на памет. Шта ако се деси следећа ситуацијаЧ:
    - голман добије црвени картон при крају меча, њега мења нападач на голу и брани пенал. Колико поена му се рачуна?

11. Sa 27. na 7. mesto OPAA

Izbacujem Feleinija i ubacujem Ozila. Mada sam to trebao još ranije da uradim, ali nema veze.

12. Sad sam 38, cilj mi je u prvih dvajes... Nova pobjeda u H2H, ja zadovoljan.

13. 58, није лоше, имао сам среће што су ми измене улетеле са клупе, а имале доста бодова, пре свега Мертезакер.

14. Koja tuga jebote. Carapani protiv kojih sam igrao u h2h imaju 85 poena, a odmah iza njega sam ja sa 67.
    Ukratko, bilo koga drugog bih pobedio u H2H :(

EDIT: Ne znam ko si,ali pusi kurac.

15. 3. Чарапани - електроловер

:v

16. hnjo hnjo hnjo

Ukratko, bilo koga drugog bih pobedio u H2H :(

Kapiram tvoju frustraciju. Ali tek je pocetak, mnogo uspona i padova ce biti do kraja kod svih..

17. Wildcard urodio plodom, dodjoh i ja do bodova! OPAAA!

18. Prvi generalno, opaaaa. Nadam se nastavku dominacije. Jos tek ubacio Jaju Turea, kojeg sam planirao od pocetka, ali sta da se radi...

19. 3 победа за редом у Хед ту хед, а и на табели се полако пењем.
    Следеће коло идем на лидера, једва чекам.

20. Баш лоше коло, а у следеће улазим са минус четири.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.