Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Everton me i dalje oduševljava i ako su otišli neki od važni igrača za tim.
Baines savršen kao i uvek, ali opet nikad nemam muda da ga stavim kao kapitena.
18 od tri igrača, doduše jedan od njih je kapiten. Nije loše.
Stavio na klupu onog Bradya a on sad našao da jebe.
11 поена лоло, сутра ми се све своди на 5 играча из Арсенала и Тотетнхема, пре свега се надам свеопштој голеади Арсенала.
Jedan igrač na klupi ima više bodova nego cela prva postava :(
Pun pogodak što sam Bainsa stavio na kapitina, 41 poena za sad. Zajebo me Benteke, mog'o je da i ne igra, upao bi Brady ali jebi ga. Sutra mi ostaju Žiru, Evra, Feleini i Shawcross.
Ма то Жиру, јеби ме у гузу. Леле 28 поена, брука коло. Озил Магија 11, 3 асистенције.
Ozil madjijoooooooooooooooooooooooooooooooo!
http://prntscr.com/1stt6i
Ovo mi je najbolje kolo do sad,al neefikasni napadaci i lose postavljen kapiten su me kostali jos boljeg rezultata.
I sto je jos gore, nisam uspeo da pobedim u h2h, jer je neko pametno turio kapitena Ozilu a ne Ziruu.
AL dobro, wild card je odradio svoje, bar nisam tolika nubara sad.
Сад ми нешто паде на памет. Шта ако се деси следећа ситуацијаЧ:
- голман добије црвени картон при крају меча, њега мења нападач на голу и брани пенал. Колико поена му се рачуна?
Sa 27. na 7. mesto OPAA
Izbacujem Feleinija i ubacujem Ozila. Mada sam to trebao još ranije da uradim, ali nema veze.
Sad sam 38, cilj mi je u prvih dvajes... Nova pobjeda u H2H, ja zadovoljan.
58, није лоше, имао сам среће што су ми измене улетеле са клупе, а имале доста бодова, пре свега Мертезакер.
Koja tuga jebote. Carapani protiv kojih sam igrao u h2h imaju 85 poena, a odmah iza njega sam ja sa 67.
Ukratko, bilo koga drugog bih pobedio u H2H :(
EDIT: Ne znam ko si,ali pusi kurac.
:v
hnjo hnjo hnjo
Kapiram tvoju frustraciju. Ali tek je pocetak, mnogo uspona i padova ce biti do kraja kod svih..
Wildcard urodio plodom, dodjoh i ja do bodova! OPAAA!
Prvi generalno, opaaaa. Nadam se nastavku dominacije. Jos tek ubacio Jaju Turea, kojeg sam planirao od pocetka, ali sta da se radi...
3 победа за редом у Хед ту хед, а и на табели се полако пењем.
Следеће коло идем на лидера, једва чекам.
Баш лоше коло, а у следеће улазим са минус четири.