Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Капун, није да те плашим али мислим да ти се дрма трон у Х2Х.

2. Pre sam na ovo gledao kao dosadu, sad vidim da je kul.
    HVALA VAM! VOLIM VAS! Mwaaaa

Awwwww

Samo 48 poena, al' zato nastavljam da drmam u H2H, dođoh do šestog mesta. Moram Runija da završim nekako.

3. Човече, шта се десило са Бентекаром? Јебао у почетку онда паузирао пар утакмица због повредице и после тога ништа није урадио. Од Солдада се много очекивало а он ко мртав коњ, мислим да је Адебајор доктор фудбала за њега.

4. Nije igrao toliko zbog povrede, a posle cela Vila otišla u rac, vidiš da ne mogu nikog da dobiju. Rekoh ja na početku sezone da je Soldado preveliki rizik zbog cene. Ne mogu baš svi Španci odmah da se priviknu na Premijer ligu, pogotovo ako tim ne funkcioniše kako treba.

5. Namestajte timove, danas i sutra se igra 14. kolo.

6. Karma me jebe u poslednje vreme, pa rekoh da poradim malo na tome. :)

7. Оскар и Боруц су повређени, ко није извршио трансфер може да пожури.

8. Iako sam imamo čitavih 44 poena opet sam pobedio u h2h, i mene jedno sreća da pogleda.

Staridž otiš'o u kurac sa povredom, čitam da ga neće biti 8 nedelja tako da sam njega prodao i još jednog srednjaka i doveo nekoj jefitnojg napadača i Jaju Turea tako da osećam da će vezni red da mi jebe. Naravno u napadu su mi još Suarez i Žiru kapiten i još mi je ostalo para u rezervi da vratim Staridža posle povrede ako bude valjao kurcu.

Inače, sad će da bude gusto oko njihovog Božića i Nove godine, za kratko vreme odigraće se 4 kola tako da će morati brzo tim da se menja.

9. Луис капитен такое

10. Biće mi ovo mnogo dobro kolo.
    Edit: Moglo bi preko stotke.

11. Биће свакоме коме је овај малоумник капитен :) 40 поена јбт.

12. e moraju primiti gol, jebemihusta.

13. Мени цео тим 47, скоро ко Суарез.

14. U jebem ti, eo me blizu stotke.

15. Јебо ве у дупе циганин мртви.

16. Јебо ве у дупе циганин мртви.

17. Čekam bonuse još, pa da vidim kolko jako jebem.