Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Eo -4 poena sada malo da napravim reda u ekipi.

2. Продај Агуера аџаџаџ

Нема шта, дечко је заслужено први у лиги, и то од почетка ако се не варам, али осећам да Бумбар пада у следећем колу у Х2Х и ја преузимам прво место!1

3. Uf al me nahvaliste, da mi nije žao izbaciti minjolea i ubaciti begovića (u izmeni je) kontam da bih skupio tu i tamo koji bod više...

4. Напад убица, нема шта.

Ја сам Рунија довео одмах на почетку, знао сам да Перси неће бити баш тако добар као прошле сезоне. Руни је имао овнершип фазон 2%, сви се залетели и покуповали Персија, набине. Иначе волим играче са малим овнершипом, смара ме кад сви имамо исте тимове. И Агуера сам узео кад је имао око 11%..

5. Zajebao sam se. Odoh u -4, nisam video da ce protivnik u h2h da me dobije. Nisam morao jos dodatno da mu olaksam.

6. Црни Марко шта уради, зашто двојица из Вест Хема кад се распадају!?

Лабуђани имају опасан тим, добар посао мудо.

7. Ma provređena mi dvojica što igraju na njihovim mestima 75% bilo da će igrati, valjda neće u minus otići ovo kolo.

EDIT: 47 bodova i ostali mi Ivanović, Aguero i Suarez (c).

8. 43 pojena, ostao Suki kapiten, Agero, Ivanovic, Remi, Minjole, i Lalana. Ojebao!!!! I čekam bonuse još.

9. Mršav dan, sjeb'o sam se što sam stavio Žirua na kapitena. Ipak, kupio sam juče Gufrana, ispoštovao me maksimalno, i Remzi već po običaju JEBAVA.

10. 54 i 5 igrača sjutra, uključujući i Sukija kapitena.

11. Лабуђани имају опасан тим, добар посао мудо.

Fala,al nikako da malo konstantije odigram.
    Imam jedno dobro kolo, pa onda jedno lose, pa jedno prosek. Bar da vezem 3,4 dobra kola da se malo izvadim in a klasiku i na h2h ,al nece.
    Jebe me kapiten. U ovih 13 kola , mislim da sam samo 3 puta imao pravi izbor. A juce se dvoumio da li da stavim Ziruu ili Negredu/Jaji Tureu.
    I mislim da moram da nabavim jednog robota (Suarez ili Aguero) pa makar i po cenu da oslabim tim u drugim linijama.

EDIT: Ovo kolo u H2H cu puknem zbog minusa od 4 poena, kako stvari stoje.

12. 52 појена, а тек ми играју птарши Јанузај, Досон, Мињоле и капитен Агуеру. Ако сад не објасним коло и не издоминирам, никад нећу.

13. 13 поена аџаџа

Jebe me kapiten.

Мене је срало са капитенима, Руни и Агуеро ми донесу по 25-30 бодова. Ал контам да ово коло нећу прећи 20 укупно.

14. Ја заборавио да променим капитена и остао Еселу, кад оно 22 поена лоло. Од 3 играча 27, сутра остала 7.

15. Ако Агуеро капитен не метне бар 2 комада ово ће бити вероватно најгори скор у историји Фантази Премијер лиге :(

16. EDIT: Ovo kolo u H2H cu puknem zbog minusa od 4 poena, kako stvari stoje.

Izgleda da se izvukoh. Protivniku agero kapiten nista,a meni Negredo gol, i to jos uz klin sit i aistenciju zabalete. Jedino ako ne dobije neke silne bonuse, al mislim da trenutno imam 8 bodova vise.

17. Mnogo loše kolo.

18. ŠUJO POTKA ŠAMPION KOLA OPAAAA

19. Kako sam krenuo kolo, mislio sam da necu ni 30 poena skupiti. na kraju izadjoh sa 57(-4 na transfer).

Dosta je ovo uzbuljivo. Od 30og do 10og mesta je razlika 60 bodova. To je jedno kolo. A bukvalno jedan igrac moze da donese razliku izmedju ocajnog i vrhunskog kola.

Pre sam na ovo gledao kao dosadu, sad vidim da je kul.
    HVALA VAM! VOLIM VAS! Mwaaaa

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.