U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ево ја сам пустио и шта оћеш? Сви су одавде (бар 95%) и имају свако право да играју.
Jesu kurac svi odavde.
Не причај са њим, разговарај.
А шта има везе да ли су апсолутно сви одавде, спрдамо се, то је обична игра..у којој ћу да вам рашчепим гузове кад ШЕЈН ЛОНГ метне 2 комада следећем колу
Da li je realno da zvanicnu fantazi aplikaciju naplacuju?
Jbt zivot,ja mislio to normalan svet tamo.
A uz to, sledece godine otvaraju jos jedan fantazi koji ce se placati.
Mislim, koji kurac?
Ала сафтају џамутку ови моји, Лескот клупа, Туре клупа, Нолан црвени.
Držim prezimenjaka konstanto, a on što drka kuraaaaaaac, sve po 1 bod donosi.
Мислиш на Ивановића? Ја већ 5 кола хоћу да га макнем и узмем играча из другог тима, али све размишљам ма морају да почну да играју утакмице без примљеног гола. Нисам очекивао ово од Мурињовог Челзија.
Лол, нисам знао. А то за нови фантази сам чуо, колико год да буде добар и занимљив заболе ме лево јаје да плаћам, нисам луд.
Sto ce reci da je to dodatak ovoj obicnoj verziji. Tako bar razumem.
Taj VIP FANTAZI ce biti jos jedna opcija. Ovaj besplatni ce ostati. Samo ne znam po cemu ce taj VIP da se razlikuje, tj sta ce to da primami igrace da plate?
Баш ме занима шта ће да смисле. Не могу да замислим да плаћам да играм фантази. Не зато што је проблем лова него зато што је некако јадно, шта као надам се да ћу добити Сони џД
Мислим да је то глупост и да ће вероватно постојати две опције, за буржује који ће платити и који ће се вероватно такмичити за неку награду, и за нас обична говна, олд скул играче који играју јер то воле. СТОП МОДЕРНИЗОВАЊУ ФАНТАЗИЈА !
Моје три претпоставке су:
1. На том новом фентазију ће бити могућост да кинтом купиш поене за довођење играча, па да енглеским буржујима у нападу блеје Суарез, Ван Перси и Агуеро и да им цела екипа има вредност од 150 поена.
2. Најбољи играчи ће бити резервисани за тај нови фентази, док ћемо ми моћи да купујемо играче до, рецимо, 8 поена.
3. На плаћеном фентазију ће да буде неко зајебаније бодовање. Ако се неко сећа фентазија за СП 2010, тад се добијао атакинг бонус и дифендинг бонус за сваког играча. Типа, за сваки успешан дриблинг играчу иде један поен, а за сваки неуспешан губи један. Исто и у одбрани, сваки пут кад га пређу губи један, сваки пут кад заустави неког, добија један.
Све у свему, мајке им га спалим!
Тај неки радуљица што каже Пеки, како год није вредно мојих новаца
И да, Фулам је дао два гола, у Енглеској падају секире.
Je l' moguće da ste svi stavili Suareza za kapitena?
Ofkors. INAČE NAJEBAĆU SE IVANOVIĆU MAJKE SMEĆE JEDNO.
Бумбар пробио тисућу браво.
Иначе нећу да мећем играче Ливерпула из принципа, навијам за њих и не бих поднео дупло голо, да губе и да ми не доносе поене. Али ко је ставио Суареза за капитена не мора више да брине.
Ocekujte pad forme Suareza, ubacio sam ga u tim.
Suarez bogotac, kralj, legenda, Ipče. Čovek mi doneo pola poena i probio me 6. mesto, ŠESTO(!) na tabeli.
Napokon dobih u H2H.
U overalu cu opet da padnem.
Jebali vas Suarez i Agero. Jbt oduzmes ta dva igraca i pola ljudi ne bi moglo da predje 40 poena za kolo.
Dabogda poginuli i jedan i drugi , a sa njima i Van Persi, pa da se igra igra bez jebenih robota