Fantasy Vukajlija Premier Liga - Sezona 4

1. Smrdljivi Paulinjo, bolje da nije ni igrao. Još razmišljam koga da uzmem mesto Nolana i odaberem njega slepca. A Gufran bleji na klupi. Tugo nesrećo.
    Moram da napravim neku malverzaciju i da uzmem Suareza.

2. До краја недеље 50% играча ће имати Суареза у постави. Ено Ремзи је већ на 60 и кусур. Смара то, сви исто..

3. SiM
    До краја недеље 50% играча ће имати Суареза у постави. Ено Ремзи је већ на 60 и кусур. Смара то, сви исто..

Smara do jaja. Jebo ti to kad 90% bodova donosi jedan igrac. Mislim, znam tako se skupljaju bodovi. Al draze mi je da uzmem 8 bodova na Arnautovicu, Lalani ili tako nekom "anonimnom" nego da gruvam te robote. Al nema veze, od nove godine koristim wild card, ubacujem sve robote u tim, i kad zafali para, stavljam ove najjeftinije sto ni ne igraju.
    Ubedjen sam da cu imati vise poena nego ovako.

4. Ја сам направио грешку што нисам остао доследан себи. Од другог кола имам рецимо Миралаша кога нема ни 5% људи а доноси бодове. Тако сам продао много добрих играча а довео ове роботе. Заболе ме за бодове, знам да сам најдобар познавалац Премијер лиге а љубоморне кучхке могу да цркхну

5. Па ако су сигурни и доносе бодове "мораш" да их имаш у тиму како би испратио остале конкуренте. Убацио сам и ја проклетника сад, гарант неће ништа да уради. А Марко се опасно одлепљује, иако је ово тек половина.... биће белаја да се стигне.

6. Jbt, pa ja ovo i zaboravio ololo
    i onako sam na početku bio katastrofalan, pa odustajem

7. Ja sam kupio Šamaka prije 2-3 kola. I počeo čovjek da daje golove. Poslednjih nekoliko kola Bane ne donosi bodove.

8. Ајде жајкачо мађијо не одустај, ово је игра, важно је другарство. Узми Суареза , куд сви ту и мали Мујо и боле те.

9. Који сам ја цар, скинем Суарезу траку јер сам мислио да би могао да има лош дан после два кола у којима је издоминирао. И ставим Лукакуу, као натрпаће он Фулам. Бацио сам 17 бодова.

Вадите Агуера, Пелегрини изјавио да га неће бити око месец дана.

10. UUUU KAKO ĆU DA VAS JEBEM........

11. šujo potka jebe do balčaka. STIŽEM VAS!

PEKI JEBO SAM TE U H2H!

12. Riki Lambert ove sezone otanjio. Čak ga i na klupu nekad baci. Razmišljam da uzmem Osvalda. A imam još dvojicu iz Sautemptona, ali povrede ih ujebale, i Klajna i Vanjamu. Sve izmjene mi crvene osim golmana.

13. PEKI JEBO SAM TE U H2H!

Јебо те Суарез да те јебо Суарез.

14. Одличан текст. Ја сам први корак већ начинио, одавно немам ни једног играча Ливерпула иако за њих навијам. И сјајан потез нема шта, ево Суарез не може поена освојити..

15. Јебо те Суарез да те јебо Суарез.

lolo pre dva kola sam ga ubacio umesto runare mađije

16. Ako neko slučajno ima Nanija bangavog neka ga proda, biće povređen bar dva kola.

17. Pošto igra inače...

18. Не купујем Суареза из принципа.

19. Pošto igra inače...

To stoji, al' reko da ispadnem kolegijalan. :)

Не купујем Суареза из принципа.

Takođe, razmišljao sam kako da izmuvam pare za njega, ali sam odlučio da investiram u Runija ako nešto pretekne.