Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
OPAAA nisam ga ni imao u timu :D
47 bez kapitena, fino, divlja karta se kanda isplati
Kod mene vuče na jedno od najgorih kola do sada... Bejns jebeni dobio 0, nekoliko njih nije igralo... Katastrofa.
Ja 65, + Oscar, Aguero i Dawson koji ce uleteti sa klupe.
Oce li mi neko objasniti sledece, mrzi me da citam pravila sad. IMam januzaja i u mom timu mu pise vrednost 5.1, a kad odem na listu igraca za transfer tamo pise vrednost 5.3?
Sta u fazonu, ja sam ga kupio za 5,1 i jebe se njima sto je porasla cena, ja mogu da ga prodam za 5,1 a ako bih hteo da ga kupim odmah onda za 5,3?
valjda je poenta da raste cena igracima u timu, kako bih njihovom prodajom zaradio i imao vredniji tim?
Ne znam, prvi sam.lololo
Sta u fazonu, ja sam ga kupio za 5,1 i jebe se njima sto je porasla cena, ja mogu da ga prodam za 5,1 a ako bih hteo da ga kupim odmah onda za 5,3?
valjda je poenta da raste cena igracima u timu, kako bih njihovom prodajom zaradio i imao vredniji tim?
Расте им цена, али кад га продајеш, имаш само пола од тога колико им је порасла.
Купиш играча кад му је цена била 5.1 и после неког времена му порасте на 5.5, моћи ћеш да га продаш, али ћеш добити 5.3 за њега. Али ако будеш опет хтео да га купиш, плаћаш пуну цену (5.5 ако се није мењала, 5.7 рецимо ако му је порасла за 0.2 откад си га продао... конташ ме ваљда).
Dobro kolo za mene, 61 bez Jajoa, pobeda (izvesna) u H2H, lepo nema šta.
Ništa bolje nego kada vidim da su na klupi svi imalo po 0 bodova.
Zašto Ešli Kol ne igra?
Uglavnom, ja ću izgleda uspeti da ostvarim cilj koji sam imao... U prvih pet u ligi i u prva tri u h2h.
Ko vam bio kapiten ovo kolo? Meni Samjuel lolo, 16 poena, i mozda neki bonus.
Suarez kao i vazda. Trebao sam Azara imaće 21...............
И мени Суарез.
Држим Стерлинга већ 5 кола у првој и сад одлучим да га ставим на клупу. Ово једноставно није моја сезона.
Pesko.
Бем ја маму овом Нолану, од кад сам га избацио из тима буквално свако коло да гол или има асистенцију.
46 poena, još Doson i Staridž sutra. Ja sam vratio Nolana, imao sam ga na početku, pa ga izbacio negde u oktobru, i vratio sam ga pre 2-3 kola. :)
Jajo kapiten mađija 22.
Jel probao neko onaj ultimejt fantazi, il kako već?
Naravno, od kad sam ja doveo Suareza, covek je dao 1 gol i imao 2 asistencije. Naravno, dok je bio kapiten.
Staridž je genije.
http://i.imgur.com/1XFZAAq.png