Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ne odmara ga, povredio se, kazu 2,3 meca ce da propusti. Tj Venger tako kaze.
Inace, ja cu zbog transfera viska najverovatnije da izgubim od Zhajka u H2H. Koa sam madjija.
Ako mi kapiten nije igrao, jel kapitensku traku dobija njegova zamena ili vice kapiten ?
Pa vice kapiten je njegova zamena jebo ga ti. :)
Kad sam rekao zamena mislio sam na igrača koji ulazi umesto njega :)
Ok, hvala :)
'Oće biti još jedne vajld karte?
I mene interesuje kad se dobija wild carta?
EDIT: Jebote, 4 igraca mi povredjena. Tacno 11 ih imam za ovu nedelju.Valjda ce svi da odigraju,ako nista.
planiram da ostanem na prvom mjestu. Ujedinjeni regioni do titule :)
UUUU KAKAV SAM TIM NAPRAVIO JEBAĆE VAM PARAPLEGIČARI KEVUUU
E sad i ja krecem sa jebacinom. Dosta sam vas pustao.
Узео сам и ја Суареза, не вреди борити се против ветрењача. Него јел само мени искачу ове рекламе по сред екрана, не могу бирам првих 11, шта је ово?
Iskoriscen wild card, i odmah druga prica. Bilo mi je potrebno malo vremena da skapiram fantazi, i sad srljam u progres.
81 poen ovo kolo, najbolji licni rezultat i drugi najbolji u ligi ako dobro vidim, 4 pobeda za redom u H2H..
Posto sad imam normalan tim, nadam se da cu moci da udjem u top15 do kraja sezone.
Naređao 3,4 pobeda za redom u H2H i sad ovo kolo izugbim za 2 boda, e do kurca.
Solidan dan, 47 bez bonusa, treba još Bejns, Kolman, Velbek i Januzaj da igraju, jedino sam se smorio jer mi bleji Jaja Ture na klupi zato što je pisalo da je povređen do prekjuče... Nadam se da Velbek neće igrati.
47 bodova ovo kolo. Nista spec, al tesna pobeda u H2H. Vezao sam 5,6 pobeda tamo.
Jel zna neko da mi kaze zasto igracu pise da je vrednost recimo 5.2 a kod mene u timu pise 5,1?
Ja sam 5 na klasiku, i 6 na h2h. KIDIŠEM NA TOP TRI AJMO
Не знам шта радим погрешно, одприлике од 3 сезоне колко играм ова ми најлошија, 23. у класику, 29. у х2х. Радим дивљу карту ове недеље.
Valjda kod tebe piše za kolike pare si ga ti uzeo.
Ja sam prezadovoljan dosadašnjim učinkom. U početku mi je glavni cilj bio da ne budem međ poslednjima, a sad da ostanem u top 15
Mata u mančesteru....