Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. но, било би добро кад би се фсс одрекао некако 2 места у европским такмичењима. и онда да два тима играју квалификације. јагодина и војводина што се мене тиче. и макар се коефицијент који набију играма дели на 2, а не на 4, па би лакше било и сакупити нешто. ваљда, ако се негде нисам сјеб'о.

prosek je prosek, ta poboljsanja bi bila minimalna

2. Bilo bi dobro da sutra na kontu imamo 7...pa onda voša još bar pola boda protiv burse, zvezda 1,5 protiv černomoreca, partizan 1,5 protiv koga već bude igrao. Dalje, partizan 1 bod u plejofu LŠ, zvezda 1 bod u plej ofu za LE. Onda partizan 1 ili 1,5 u plejofu za LE i PUSTI SNOVI KADAĆEMOIMATINORMALANFUDBAL to donosi ukupno 15 što podeljeno sa 4 daje 3,75 što je opet kurac ali su dva tima u grupnoj fazi LE.

3. partizan igra sa ludogorcom

4. ahahahahahahahahhaah

5. JAGODINA BI JEBALA ŠIRAKA ALI STVARNO, JEBOTE VEĆ TRI ŠANSE PROTIV RUBINA!

6. JAGODINA BI JEBALA ŠIRAKA ALI STVARNO, JEBOTE VEĆ TRI ŠANSE PROTIV RUBINA!

Obećao Palma još dve žirafe u zološkom vrtu, pa zato kidaju lololo

7. Dao palma rusima ono malo obale na egejskom moru, zato ovi ne napadaju lolo

8. но, било би добро кад би се фсс одрекао некако 2 места у европским такмичењима. и онда да два тима играју квалификације. јагодина и војводина што се мене тиче. и макар се коефицијент који набију играма дели на 2, а не на 4, па би лакше било и сакупити нешто. ваљда, ако се негде нисам сјеб'о.

mislim da se opet deli na 4, inace bi odavno to bilo odradjeno

9. Na kom programu je Jagodina?

10. Nisam gledao prvo poluvreme. Je l' dobra Jagodina?

11. Po mom mišljenju odlična, šteta što dobru igru nisu krunisali jednim golom.

12. hihihihihihi, Nidžo!

na drugom Tijanićevom, nisam gledao samo sam prebacivao :)

0:0, ko Partizan

13. брљив неки фудбал, ако их нешто маестрално усере даће 2 гола. ал' и 1 гол да падне - доста.

14. Само ми није јасно што Рубин и Јагодина играју на Партизановом стадиону. лолололо

Иначе Рубин има Резанцева, а ми имамо Пројића, богме ја огладнех гледајући ову утакмицу.

15. Само ми није јасно што Рубин и Јагодина играју на Партизановом стадиону. лолололо

Jeftiniji za iznajmljivanje.

16. da ne bi unistavali svetu travu marakane verovatno bruce

17. JAGODINA IGRA BEZ KOMPLEKSA AL IMA GREŠAKA AL NEMA VEZE MNOGO SMO JAKI DO BELE SE IGRA BRE DO BELE

18. Bio sam vrlo blizu da pogodim rezultat utakmica partizana i jagodine.

19. Лолололололо, Звезда у црно белим дресовима.