2:0 JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
JEBI BURSOAAAA
СИПАЈ КО У НЕРОТКИЊУУУУ
PUNI MRŠUUUUUUU
EVOGA
PUNI TURKE BRE!!!
FREJ U PENZIJUUUU
JEBI BRE OPAAAAAAAAAAAAA
vosa postala ozbiljna ekipa kako god da zavrse u Evropi, a po svemu sudeci nece zavrsiti u ovom kolu
ne budu li sampioni sledece sezone nista nisu uradili, definitivno najbolji klub u Srbiji.
u ovom trenutku mozda cak i malo sire treba ipak sacekati i videti ima li kontinuiteta
voša ima ideju u igri, nema muljanja i bunarenja, što mi je apsolutno neverovatno kad su u pitanju srpski klubovi lolo
JEBI VOŠO NE VADI!
Abubakare, izvini za svo ono moje pljuvanje onih 6 meseci dok si bio u Zvezdi
Kakve bre bekove ima Voša!
Samo da daju još jedan i definitivno osiguraju prolaz
Dobro je. Sad počinje Zvezda. Samo ne smeju da prime gol.
Добро је што су сачували мрежу до полувремена. Ови прилично јалово делују у нападу, надам се да ће издржати, много су бољи.
Слушам ове турске рекламе и није ми јасно што смо ми 500 година чекали да дигнемо устанак. Лазаре, ел могла та тактика мало боље да се постави, а?
Jebe mi se za Zvezdu, kad su bogalji, samo nek Vojvodina izdrži, ne bih da baksuziram ali smrdi mi na produžetke. Ne bih da baksuziram br. 2, ako Vojvodina prođe dalje da li je povlašćena u žrebu?
Voša guzi tursku Vošu.
gde ima prenos?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
2:0 JEBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
JEBI BURSOAAAA
СИПАЈ КО У НЕРОТКИЊУУУУ
PUNI MRŠUUUUUUU
EVOGA
PUNI TURKE BRE!!!
FREJ U PENZIJUUUU
JEBI BRE OPAAAAAAAAAAAAA
vosa postala ozbiljna ekipa kako god da zavrse u Evropi, a po svemu sudeci nece zavrsiti u ovom kolu
ne budu li sampioni sledece sezone nista nisu uradili, definitivno najbolji klub u Srbiji.
u ovom trenutku mozda cak i malo sire
treba ipak sacekati i videti ima li kontinuiteta
voša ima ideju u igri, nema muljanja i bunarenja, što mi je apsolutno neverovatno kad su u pitanju srpski klubovi lolo
JEBI VOŠO NE VADI!
Abubakare, izvini za svo ono moje pljuvanje onih 6 meseci dok si bio u Zvezdi
Kakve bre bekove ima Voša!
Samo da daju još jedan i definitivno osiguraju prolaz
Dobro je. Sad počinje Zvezda. Samo ne smeju da prime gol.
Добро је што су сачували мрежу до полувремена. Ови прилично јалово делују у нападу, надам се да ће издржати, много су бољи.
Слушам ове турске рекламе и није ми јасно што смо ми 500 година чекали да дигнемо устанак. Лазаре, ел могла та тактика мало боље да се постави, а?
Jebe mi se za Zvezdu, kad su bogalji, samo nek Vojvodina izdrži, ne bih da baksuziram ali smrdi mi na produžetke. Ne bih da baksuziram br. 2, ako Vojvodina prođe dalje da li je povlašćena u žrebu?
Voša guzi tursku Vošu.
gde ima prenos?