Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jednom Čukarički, uvek Čukarički.
Јбг, можда темпирају форму за плеј оф лололо
Inače Partizan će da olupa Toršavn kući straobalno 2:0, a u gostima 1:1. Dugaćak put, teške noge od priprema i prva utakmica nakon odmora, rezultirali su sa nekoliko odličnih šansi za Toršavn koji je vodio 1:0 sve do 85 minuta, ali nova Partizanova akvizicija Gruzijac blablablašvili je uspeo da pogodi mrežu sa metar ramenom i tako donese treće kolo kvalifikacija.
Tempiraju formu za ispadanje iz prve lige, ali uz fenomenalne uslove .)
Da editujem onu tužnu prvu stranu :)
Не знам зашто се сваке године надам да ће бити боље. :Д
Ja sam ove godine konačno izgubio nadu i sada ću sve to da gledam onako opušteno.
Nema nade, ako hoćeš da se nadaš moraš uložiti 5 miliona eura u prelazni rok.
Sve dok se dovode kojekakve AKVIZICIJE nea ljeba.
Ovu temu treba zaključati, ned'lje mi.
A što zaključati Šalabe, ajmo se malo smejati :)
Meći u podforum - Humor!
Ne može toliko je smešna da će obezhrabriti članove da otvaraju teme u tom podforumu ne mož je nadmašiti lolo
PREIMENUJ TEMU U SRBSKI KLUBOVI U EVROPI!
MI SMO SRBI A NE SRPI!
jebacemo evropoa ove godine!
cukaricki vec lagano prebrodio prvu prepreku i to bez primljenog gola od najefikasnijeg tima svoje lige, partizan i vosa doveli neverovatna pojacanja za nase podneblje, jagodina ima proslogodisnje iskustvo, a zvezda gotovo sigurno nece doziveti nijedan poraz ove godine na evrosceni!
Звезда је то... Има Бајковић да оде у Нион и да фаулира оног ћелавог што извлачи лоптице у 97 минуту и ето ти га, прође даље омонија, ћао здрао!
Danas Partizan igra protiv najbolje ekipe Farskih Ostrva, popularnog HB Toršavna, kluba koji je osnovan daleke 1904. godine i samim tim ima 41 godinu više iskustva u igranju fudbala što im može doneti prevagu danas.
Broj trofeja koje je ovaj klub osvojio deluje zastrašujuće, ali znam da ćemo se boriti do kraja i uz malo sreće možemo možda i do sva tri boda.
AJMO PARTIZANE JEBI HABEA!
http://farm3.staticflickr.com/2656/3975916494_13d871c02d_z.jpg?zz=1
Jes lepo biti nemi posmatrač
Ja sam rekao da je meni bilo žao kada su Zvezdu izbacili iz Evrope jer sada se samo mi sami blamiramo.
чујте фарански драговољци бандо фарааанииииииии
јебаће вас саша илић и у грууузиијиииии
PROLAZIMO KVALIFIKACIJE I GRUPU A ONDA U NOK AUT FAZI SE NIKAD NE ZNA