Srbski klubovi u Jevropi - Fudbal

1. Ne prozivamo se ovde. Samo rasni, ali on je debilčina.

Mi ostali normalno diskutujemo. Rasni pročitaj prvi post i ako ne možeš da se iskontrolišeš, ne dolazi ovde.

2. Treba imati strpljenja za takvu kreaturu.

Ovde govoriš o rasnom ili Đuri?

3. Ovde govoriš o rasnom ili Đuri?

Mislim da je Đura u pitanju jer Đura je idiot, al' je za rasnog doktor nauka.

4. Ma što ne bismo imali 2 u LE? Malo sreće u plejof žrebu i eto.
    Ulaze bre Plzeni, pičke materine, treba verovati.

Ja ozbiljno verujem i odgovorno tvrdim da će biti.

@sanitarni E, to bez njih već malo teže.

5. Ja za njega, Đuru, nemam više strpljena, uništio je klub sa svojom spsovskom kompanijom. Ne mogu rečima da opišem koliko mi je ogadio FK Partizan.

6. Nego jedva čekam tu sredu, da malo jebemo Širaka!

ĐEMBA-ĐEMBA STAJL!

7. EVROPO SPREMAJ LUBRIKANTE SRBJA ĆETE JEBAT U ČMOOOR!!!11

8. Stiže nedelja kada ćemo JEBATI EVROPE!!!!

9. EVROPO SPREMAJ LUBRIKANTE SRBJA ĆETE JEBAT U ČMOOOR!!!11

Evropa uvek ima lubrikante na gotovs.

10. Evropa uvek ima lubrikante na gotovs.

čak im i ne trebaju. Prohodni su oni već odavno!

11. Već smo mi to razgazili odavno.

12. http://www.vreme.com/g/images/991354_20-28.jpg

Đurkatoni: Već smo sve sredili. Kada avion sa igračima Širaka dođe blizu Surčina, poleteće jedan naš za prašenje komaraca. Kao slučajno.

13. Spremili smo HAARP ili kako se već zove...

14. Ako to zakaže, protivgradne će ih sjebati. Živi odavde ne izlaze. Tole sredijo!

15. JERMENIJA SE RASPADA I PARTIZAN IDE DALJE!!!!11

16. Odakle nam protivgradne koji kurac, vidiš da grad pomlati sve živo... Gađaćemo ih Mišom Tumbasom! A za Toleta znam, pisao sam gore već.

17. Teledirigovani, neokupani Miša Tumbas će ih sjebati!

18. Pa ja neznam ko bi to mogao da preživi!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.