Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
da si me pitao '83-'88, znao bih šta da ti odgovorim.
ne mogu da se uvucem dublje nego sto flowu mogu da uvucem kurac
Asi mi ga šukno.
jesam i svidelo ti se
lol, ko ce na ovo odgovorit, vecina posetioca sajta su izmedju '80 do 2000-tog godista
Najbolje se meće u 93.
kombobrejker ako 88 izgleda kao 93
Ma najbolje su starije od 30.
Ma da li si normalan pseto, to čim opališ odma juri da je ženiš, 30+ samo udato :)
Ja volim piletinu... 94,95,96
93. ил' 88. Мени то све исто... Ја све шурим. Моје срце је велико! Шта ћу..
Čim počne u peti...da joj čiča pusti krv... :)
Ja sam više za 88, pripadam ovom drugom, tako da bih radije na slabije istraženu teritoriju...ako me razumeš... :)
Kadu meće u 93...
97
http://drawception.com/pub/panels/2012/3-31/Hp9t2q7Mzr-12.png
шта помињете '97. кад није понуђено?
Ма где није, све то на изволте
мени је до јаја то 1997-2003 баш су супер
'43 je najbolje godiste, bez premca. Ali ih malo ostalo, razgrabilo se...
Уф, тешка одлука, и једно и друго има добре примерке. Додуше не знам о коме конкретно причате, ал што и морам да знам, јебте се. кекееке
http://s7.postimg.org/s4e20ekl7/Lepri_madjija.jpg