Lečenje uljem marihuane

1. Aloe! Zena je top neurohirurg u zemlji i pre svega naucnik, normalno je da nece da prizna da je neka tamo marijana efektnija od onog sto ona radi.

Na stranu toga sto misli, produzila je zivot za 5 godina zeni koja je imala uzasno agresivam tumor na mozgu i za to ima moje duboko postovanje.

2. pa kad nece da prizna nek umre od raka...koga boli kurac za sve to kad jedan lek za rak bleji ilegalan zbog matore guskare,ne budite seljani najgori
    cinjenice su mnogo bitnioje od dipoloma i sranja...

produzila je zeni zivort za 5 godina,al je hiljadama ljudi skratila zivot za 5 godina

3. ovaj lik pripremio tonu argumenata a ova samo u fazonu ,,ja sam strucnjak,ti si niko,, i vi verujete njoj...pa dal ste realni jebeno da postojite

4. jbt lik joj da tonu papira da pogleda,a ona cija je duznost da svaku rec prostudira odatle i ova samo odmahne i kaze ,,necu da gledam,, i cak i to nije dovoljno ovim preteranim slepcima

5. Aj ne kenjajte napamet.
    Znam lika koji je i prodavao i popušio ogromnu količinu biljke pa mu je nađen tumor testisa pre dve godine. Zadnjih godinu dana a i ostatak svog života će provesti sa samo jednim testisom.
    Ovo su ozbiljne stvari. Nije to duvanje i buksna. To je ulje.

6. ja samo kazem da tu sigurno ima nesto ne bi celi svet pricao o tom da tu nema nesto

7. jbt ko se u nasoj zemlji bavi tako prebitnim stvarima,zla baka sa kompleksom koja nece da prizna da nije u pravu i da je jedan obican klosar izjebao preljuto i dokazao da nije u pravu...kojoj je bitnije da sebe predstavi kao vrhunskog strucnjaka nego da lechi rakchine...i onda vidim ovde postove koji je podrzavaju...dobro ae ovi sto su saljivdzije iz jovinog showa al ova banini mi deluje ozbiljno

8. nash,cak se i ne radi o tome dal je istina sto ovaj celavac prica ili ne...ova zena ne obavlja posao kako treba jer ocigledno ne zeli da pogleda cinjenice i menja svoj nacin rada i kad se pokaze da nije u pravu

9. E Neše Neše pa zar treba veći dokaz od olanika, dečko puši preljut broj još preljućih cigara ali vidiš da sve to poništi čim popuši buksnu, sam je rekao da ima kapacitet pluća kao planinar. Eto sav je rumen od zdravlja, kao jabuka

10. Jadno je samo kada čovek uvidi koliko ovakve zajebancije sjebu očajne ljude.

Nadam se da niko ne dobije priliku da ima posla sa takvim stvarima.
    Ja jesam ali sva sreća, ispostavilo se da je greška. Vozio sam 10min posle toga auto i smejao se i plakao.

11. nisam bas rumen ni zdrav al mogu da udahnem prejako iako ne bi trebalo

12. to su prevelika pluća.
    Verovatno imaš opstruktivnu bolest pluća.

zaleči to dok još nije otišlo predaleko.

13. Možda ovo deluje smešno kada napiše negativan čovek kao što sam ja sam ali bavite se ljudi sportom. Ne dozvolite da dođete u takvu situaciju i postanete davljenik. Imaćete gomilu slamki i 90% će biti preslabe da vas izvuku.
    Krećite se.
    Nemojte da sedite i kucate - SMOR MI JE.
    Izađite, prošetajte.
    Ne prejedajte se već polako jedite i raznovrsnije ako imate priliku.
    Smanjite pušenje ako već ne možete da prestanete. Jednostavno zaboravljajte cigare.
    Dokazujte sebi da možete da postignete neke stvari. Osećaćete se bolje.
    Bar će te znati i ako se ne daj bože desi da zapatite neko govno u sebi da niste proveli život kao crv i da ste iskoristili vreme. Ne ubija bolest i fizički bol, ubija griža savesti i kajanje!
    Nemojte tražti izlaz u privremenoj opijenosti nekim sredstvom. Nađite bar neki način da rešite problem pa da ne morate da bežite od svog života. Nije nikome sjajno, varate se i potcenjujete.

14. ahahahh al si se istripovo bratye

15. olanice nisi uopste razumeo moj post. nedo Bog da me napadne neka rakcina ne bi pristala na otrove tipa hemo i radijacija...

radim sa lekarima i znam koliki su egofrikovi i sujetasi, a ova zena je previse zivota spasila da je interesuje bilo sta drugo do onoga sto vec radi, to je to i kraj .

jebes ga, ko sto ona tebe ne bi uspela da promenis stav, tako ni ti ne bi nju ubedio.

dobro ae ovi sto su saljivdzije iz jovinog showa al ova banini mi deluje ozbiljno

16. hahahaha sta ona mene ima da ubedjuje,pa jbt kako poredis mene i nju...njoj je to posao i preodgovoran posao,zivoti hiljade ljudi zavisi od toga...mora da promeni stav ako je pogresan jer prirodu jebeno ne zanima stav neke bake priroda kolje i kolje nevezano za to...sve sto se barem malo ucini kao resenje MORA da pogleda i NE SME da bude sujetna u jebeno ovome...ne mogu da verujem da ovo moram objasnjavati

17. hahaha ae barem da ima lek za rak pa se tako govori nego kod neizlecive bolesti ona je nasla da ima neke stavove i komplekse,pa treba je shutirati u glavu preljuto do smrti i veknom hleba u oko probodati ko stecan svoju mati

EDIT

a i sve i da je strucnjak u cemu je strucnjak???
    u neizlecivanju raka?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.