Зајебавање Радио Мораве

1. Доктор Радован из Бајине Баште и његова мама!

Ајмо сви у глас, Рајдер је један од нас! Рајдер је један, а нас је кол'ко хоћеш!

Ахахахахаха!

2. Што бре имаш потребу да ми све што је лепо на овом сајту усереш? Избегавам мноштво тема по форуму због безграничне количине глупости и блама које изазиваш својим постовима, ал' ти бре немаш меру. Одабиј мало, немој да усераваш све што ваља на сајту, сумоши се. О Д А Б И Ј.

3. Море, терај се у курац, идиоте!

4. Не морамо да се вређамо, јер ако је та фраза једино што чујеш од девојака кад им приђеш у граду и саопштиш да имаш завршену вишу техничку школу за машинство и саобраћај у параћину, па си само њу успео да запамтиш и тиме покушаш да увредиш друге, онда ми је стварно жао.

5. п.с. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

6. Ajoj sta ti je rekooo. Meni da je to reko...

7. Радмило Топола
    Не морамо да се вређамо, јер ако је та фраза једино што чујеш од девојака кад им приђеш у граду и саопштиш да имаш завршену вишу техничку школу за машинство и саобраћај у параћину, па си само њу успео да запамтиш и тиме покушаш да увредиш друге, онда ми је стварно жао.

Мени стварно никад није ниједна девојка рекла да идем у курац, можда покушаваш да ми потуриш нека твоја непријатна искуства.

8. Море, терај се у курац, идиоте!

Zapete su pobedile.

9. Ти си победила, нико те не слуша и не јебе.

10. Ја бих теби најрадије покушао да потурим једну рибу, чобаницу, а не непријатна искуства, која неће да те пита да л' си завршио вишу техничку у Параћину и јеси ли једини са мало више школе од средње, колико имају сви у твојој улици, да ти мало залегнеш па да нам те фрустрације услед нејебања не преносиш овде више. Знам, и мени би било јадно да нико неће да ми прихвати ту квази-школицу па да морам да радим као ноћни чувар у некој фирми, ал' јебига, живот је суров. Разумем те, Калимеро.
    Иначе, нисам знао да си толики шмеле да те риба никад није отерала у курац, па несумњиво закључујем да ти никад и не прилазиш рибама, већ само напишеш на челу "ИНЖ. МАШ." и оне се саме залећу и часте те пићем. Таква кулоћа просто одише из твојих постова овде.

11. kad nebitna i fender dođu na neku temu, po difoltu ta tema postaje transfer blama

12. Ja bih jebao nebitnu. Mrzite me, ali tako je.

13. SasvimNebitna

Zapete su pobedile.

Пазим на правопис и кад се свађам. :)))))))

14. Stvarno, je li ima neko njenu sliku? Da znam šta se to meni toliko jebe.

15. Želeo bih da zamolim moderatore da obrišu zadnjih petnaestak postova. Prvi put da imam želju za tako nečim.

16. И ја се слажем, нисам хтео јбг.
    Дошло и мени ваљда да једем говна, иако сам само хтео да отерам фендера, а и сам усрах тему.
    едит: само ову последњу страну.

17. kako sam se profi isplakao

18. небојша краљина! јел има гласања вечерас?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.