Vratiće se Džoni?!
  • AndreyArlovski

Sve kazuje da hoće, izdao je novi album http://www.youtube.com/watch?v=zP6GAuk4StQ&feature=player_detailpage], pominjalo se i neko učešče u farmi (u šta čisto sumljam) postao je dostupniji za novinare.Izgleda da je omekšao...

• Natnat

Nema šanse.

• paninaro

Radi mene i ne mora.

• AndreyArlovski

Ipak je poznat kao veliki egocentrik tako da ne verujem da će propustiti šansu da upre tolke oči u sebe, mislim da je samo pitanje vremena...

• Луди Чак

Nek Džoni malo puši kurac, govno hipstersko, pičkasti egomanijak koji drka na svoj pseudointelekt. Jebeni snob. Mrš bre, nek ostane tamo da vozi taksi i duva ili šta već radi, i nek prestane da sere, nego pusti ljude da slušaju Azru i to je to.

• Марко 

Ја помислио Џони Курајбер напустио сајт.

• Natnat

Čače najdraži druže moj, dok je moja generacija sekla vene na Azru, ti nisi bio ni nagoveštaj sjaja u oku svojih roditelja, pa nemoj molim te toliko da seruckaš, ljubi te Nata. On i a ako bi se vratio, vratio se zbog nas koji smo Azru slušali, a ne zbog novih obožavatelja.

• Џорди

Е не бих ја да се он врати можда ме чује како певам његове песме по улици па ме тужи

• Луди Чак

Čače najdraži druže moj, dok je moja generacija sekla vene na Azru, ti nisi bio ni nagoveštaj sjaja u oku svojih roditelja, pa nemoj molim te toliko da seruckaš, ljubi te Nata. On i a ako bi se vratio, vratio se zbog nas koji smo Azru slušali, a ne zbog novih obožavatelja.

Kakve to veze ima? Slušam i ja Azru, super je bend, ali mi se stvarno kenja od Štulića i njegovog snobizma i pseudointelekta kojim hoće da se izdigne iznad "seljačkog i primitivnog" Balkana sa kojeg je pobegao.

Е не бих ја да се он врати можда ме чује како певам његове песме по улици па ме тужи

Hahaha, i ovo. Čovek skida pesme sa YouTube-a i tuži na sve strane... koliko jadan moraš da budeš.

• enemyofthefreeworld

Није он побегао због тога, него што окружење у ком се осећао као риба у води више не постоји. Изгледа да је жестоки југоносталгичар. Реално и ја бих на његовом месту исто урадио. Додуше не бих се никад ни враћао.

• Natnat

Pa Džoni jeste Azra, a Balkan i jeste seljački i primitivan. Jesi li ti skoro silazio sa našeg brda u dolinu gde ljudi žive normalnim životima?

• AndreyArlovski

Lik je prso to je činjenica, ali je isto tako muzički genije! . (tačka)!

• Natnat

Jeeeste, Džoni je prso, a mi smo svi zdravi. Ajte, molim vas...

• AndreyArlovski

Nisam rekao da smo zdravi... loloo

• Луди Чак

Pa Džoni jeste Azra, a Balkan i jeste seljački i primitivan. Jesi li ti skoro silazio sa našeg brda u dolinu gde ljudi žive normalnim životima?

Jesam i nema neke razlike.

• Leprikon

Nek Džoni malo puši kurac, govno hipstersko, pičkasti egomanijak koji drka na svoj pseudointelekt. Jebeni snob. Mrš bre, nek ostane tamo da vozi taksi i duva ili šta već radi, i nek prestane da sere, nego pusti ljude da slušaju Azru i to je to.

распала избеглице џинџерска, боље говна да си појо, но што си ово реко, јебеш ми све...

серуцкаш ту нешто око тужакања, а реално, свако нормалан би исто урадио... не можеш да упоређујеш ове данашње звездице које пусте да се скида њихов албум за џабе и глуме доброту. ондашња азра је био бенд јбт, нормално да треба да их тужи све

• AndreyArlovski

Ne znam da li ste slušali njegov slučajni intervju sa hrvatskom novinarkom od pre godinu-dve? Mnogo je mračan, destruktivan. može se reći po nekim gestovima čak i glup ili se samo želi tako predstaviti u fazonu ''prso sam ostavite me''.

• dusan1001

распала избеглице џинџерска, боље говна да си појо, но што си ово реко, јебеш ми све...

Uuuu šta ti reko

• TucanKamen

YeahBatch
    Ја помислио Џони Курајбер напустио сајт.

I ja gledam šta se desilo koj kurac lolo

Elem gotivim Azru al ono bole me kurac da l' će da se vraća ili ne jer sam primitivni balkanac jbg.

Hahahhaahah

• Луди Чак

Ma vi ste vi debili, jebo vas Štulić.