PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja sam nešto kao parodiro mada nije lako parodirati parodiju. Čovek ima brdo defki i ni jednu jedinu kaoja bar liči na ozbiljnu.

2. Nisam hteo na dno strane, pa izbrojah do 20... :)

a ono za šta sam ustao iz kreveta, jeste da podelim sa vama da se žestoko ložim na Halle Berry... jeboteeeee!
    http://hollywoodnose.com/images/postimages/Halle%20Berry%20Pictures.jpg

Inače jedina ženska sa kratkom kosom na koju se ložim...
    a možda i vi nađete inspiraciju u njoj... :))

3. sad si ti izmislio vruću vodu? :)

4. Možda oće da kaže da je Hale parodija na žensko?

5. @TheWaveRider
    Хали Бери..??? Брате јебао бих мртвог Четника у шупаљ зуб, само нек проклизи!

6. Halle je vrh picoka, BREE!!
    Kad pobedim na ovom takmicenju, njenu sliku da mi stavite!! :))

7. Зависи колко платиш...

Јеби га, рекоше да је слободно напушавање.. хњо, хњо, хњо. :)

8. Ja svoj pos'o odradih. Aj sad tebe nesss da vidimo.

9. platim ti 3oo da mi popusis, kad si vec dozvolio. :-P
    OPAAAA

10. Nikako. Loš šuk. Mora bolje.

11. Ако су јевреји у питању, договорићемо се :)

12. Ah, moj protivnik nije inspirativan. Napisaću govno i ispasti. Šmrc

13. Idem sad da pročitam do kraja mog protivnika, da ga ispoštujem kako dolikuje i posle da vidim šta ste vi napisali.

14. Diskretni jebe sa defkama, pogotovo sa dvosmislenim, još kad bi' ja znao da to iskoristim.

15. Sve je meni jasno, ali zašto 4 moda u prvom delu, a drugom jedan? Ima da se pokoljete, hahaha :)

16. Meni Urrad zap'o, čovek emocija bez :D Lako ga je parodirati.

17. стићко, предај се, пусти ме да прођем и дозволићу ти да ми пофафаш славишу

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.