Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mali hint, kako možete pristupiti problematici :)
http://vukajlija.com/forum/teme/54546-parodija-kup-raspored-duela-opis-pravilnik-i-zvanicna-obavestenja?strana=1#post_2462406
Obradijo Glavnoga! Biće to interesantan duel i on se svojski potrudio da me iznamaže zgomna.
Volim takmičenja jer nema toliko transfera kada čitam defke.
Truleks i Glavni napravili definicije koje kao da ne mogu jedna bez druge. Ovamo čista i mirisna nova krpa naspram smrdljive buđave, a u ovoj drugoj slika i prilika kafanske pevačice koja dupetom vadi eksere i pripitog namučenog oznojenog šljakera.
+++++
Većina definicija je sasvim dobra, jedino bih voleo da se više vas potrudilo da isparodira celu definiciju, a ne samo da naslovu da drugo značenje. Ozbiljan sam za ovaj svoj link sa vrha strane, tako nekako sam zamislio. Osloniš se potpuno na definiciju koju parodiraš, a izmeniš je tu i tamo i usput probaš da šukneš protivniku, ako je moguće.
Bez obzira, zadovoljan sam :)
Nisam mogao naći defku koju bih mogao celu. Jbg, lakše će biti leriju, mnogo više kod mene ima defki i materijala
Ma nije problem ja da šuknem protivniku, al kako da šuknem Maksimilijanu kad o čoveku ne znam ništa.
Bojim se naljutiće se čoek, šta zna ja.
Utoliko bolje!
Ne brini se za Maksimilijana, znam ga ja, čovek i po! ....samo nemoj noću sam...
Ninka definis'o.
Šta radi ovaj Agilni, navlači na komentatorske sekte, pušta da se bijemo ko petlići.
Ajme mene, biće krvi ovde.
Ja ga šuuuukno Usainu :)))
Ja se istripovah da u 13:10h mogu da objavim tek izvaljujem da mogu tek poslije 15 i nešto h. Je l' imaju neka nepisana pravila da treba da objavimo kad i naš protivnik ili sam čistog obraza ako to uradim prije/kasnije.
Sve jedno je kad uradiš, ali ako hoćeš, odabraću ti nešto na minut, objavi defku, pa skidam iz Odabranih. Mo'e?
A ostavi mu malo, da se kurči :)))
Kod Agilnog sve može. Koji si car eeeee
Sačekaj samo da pripremim iz worda dokument pošto mi se maloprije restartovao komp. Spreman sam za 5 minuta samo da sredim pa ti šaljem ođe.
Ne šalješ ovde, nego na PVT bre! Eno, možeš sad.
E'o brate objavih i razvlačio sam puno jer mi zakočio hrom pa mo'š da obrišeš onu što si odabrao pa ću je ponovo objaviti noćas (ionako nemam nikakvu ideju za danas)
Fala ;)