PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Kakve veze imaju Brus i Nana? Axaxaxax

Nikakve, odakle tebi takva informacija? Negiram u potpunosti sve što si eventualno video!

2. kome ti veruješ? meni ili rođenim očima? taj rad? :)))

3. Od nas 15 imaćeš 4234 različita mišljenja

fakat, ja već krenuo da se sebi najebem keve za prošli post, čemu bi se suprostavio u sledećem trololo

4. Ja se ovde odjavljujem.

Ukoliko sami autori Remac, Truleks Krpa, Urrad i Highlander007 uspeju da se iskoordiniraju i usput dogovore sa Brusom, oni će biti duelisti 1/8 finala.

Ukoliko ne uspeju, u podne se glasanje zaključava, a Urad i Hajlender prolaze bez borbe.

Ovim postom, pseto88 i glavni definitivno napuštaju dalje takmičenje.

5. Nikakve, odakle tebi takva informacija? Negiram u potpunosti sve što si eventualno video!

Već vidim kako se spremaju ucene

6. autori Remac, Truleks Krpa, Urrad i Highlander007 uspeju da se iskoordiniraju

Dakle, dogovorite se međusobno, meni na PVT SVA ČETVORICA potvrdu i ubacujem izmene u listu.

7. Bruse od kako su izmišljene pare meni ništa nije teško. I mojne da si sad neki baksuz, ipak je brak u pitanju da se sačuva. Tj 2 BRAKA

8. od kako su izmišljene pare meni ništa nije teško

xaxaxaxaxa!

9. Ih bre Boxere, znaš kako je moja komšinica odgovorila drugom komšiji kad je došao da se požali da njen muž spava njegovu ženu dok je on na putu? "Jebiga komšija, ispuni čovek obaveze kod kuće pa što pretekne podeli po komšiluku..." :)

10. e to ja zovem demokratijom

11. Ma ja, vukovi mirni i ovce na broju... Mada svaka supruga je različita na svoj način sa manjim ili većim pragom tolerancije ako me razumeš :)

12. skim da se dogovaram alooo, remac igra engri brds na andoidu, hajlender kreše mamine ruže a ovaj treći i ne postoji, skripta čoveče.

13. Zeno,jel znas ti sta je to situacija? ???
    Zena:Ne znam.
    Ciga:Situacija je kad bi ti mene uhvatila na delu sa onom nasom komsikom. :
    Zena:Shvatila sam,situacija je kad bi ti mene uhvatio na delu sa onim nasim komsijom!
    a:A bre zeno,ne mesaj situaciju sa batine!!!!

14. Ma ko ti to baje e ma ko ti to baje e pa ne znaš šta tijeeeee
    Pa ne znaš ti je, makotonaganoe makotito baje ee ee e ee e ee e

Kakoste?

Nemate se potrebe dogovarati, rečite da oni neće i da idemo dalje ionako bih vas sve u sljedećem kolu poizbačao.

15. ENO GA GLAVNI NA TELEVIZIJI TRPA PARE BOBANU MARKOVIĆU U TRUBU!

16. trpanje bobana, hahahahahha - pobeda!

17. jel stvarno glavni bio na tv, al za prave?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.