PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. definiši diskretni :)

2. truba sam ja za trpanje bobana, to mora sačekati bubrega ;)

3. Kakav haos, idte u peršun bre više.

4. Možda je bolje definisati trpanje bobana u trubu?

5. Ma jebeš takmičenje. Meni drago kad vidim 50 strana postova bez vređanja. Laganeze zezanje, komunikacija neusiljena, nema svađe... Još da mi Pazl ne preti... milina

6. Divno subotnje veče na Vuki...

7. Možda je bolje definisati trpanje bobana u trubu?

možda, a možda je ipak

truba definisati trpanje Bobana, a zanemariti Šabana

8. Trpaj Bobana Markovića u trombon!1

9. 8 duel - Boban vs Truba

10. kad se već trpa Bobana u trubu, a pri tom ubacuje i Šabana, to bi moglo biti pravo šizenje...

11. Oće neko da sublimira šta je s parodijom, bo vas Boban po sred Šabanove tube?

12. otvaraj, šizi, trpaj, Gučaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13. Još da mi Pazl ne preti... milina

Ti si zaprijetio defkom ja prijetim kvalitetnom muzikom:

http://www.youtube.com/watch?v=blOMMMOzqyQ

14. Oće neko da sublimira šta je s parodijom, bo vas Boban po sred Šabanove tube?

Sutra u podne otvaram glasanje, ako se dva poražena ne dogovore sa dva autora čiji protivnici trpaju Bobana u Guči onda automatski idu dalje, ako se dogovore onda njihovi dueli postaju neizvesni. Toeto.

15. ja sa brusova ženstvena strana
    eto

16. Фала, Брус, гласу разума у какофонији бесмислене трубадуре.

17. Nano bre, ne odaj tajne ;)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.