PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Ja volim prvi da glasam :-)

2. ne smem da menjam termine, Agilni je gadan k'o stršljen kad se naljuti...

3. Najteža odluka ubedljivo mi je bila Ninka-Ciklon. Ćivot presudio.

4. nessse brate, kol'ko si platio ove ljude da glasaju za tebe. Ne ćeraj me sad da zovem Mila Đukanovića. Umrežen sam sa njim pa mi besplatno.

5. ubacili smo skriptu, čim neko glasa za tebe sistem promeni na nesss-a :)

6. Ja sam imao sve dileme:
    1. Remac - Urrad, jbg, nisam mogao da odlučim koja je lošija... mnogo više sam očekivao tu, al sam odlučio da glasam za Urrada jer mu je prethodna defka , parodija na Pseto-vu bila eksta...
    2. Boxer - Gusti sok, obe odlične, al je Gusti bio malo koretkniji i nije prozivao protivnika već je parodirao, a o tome je ovde reč...

7. ubacili smo skriptu, čim neko glasa za tebe sistem promeni na nesss-a :)

Pa đe je tu etnička ravnopravnost i pozitivna diskriminacija?
    Je l' vas iko iz Lovćenca zvao povodom ovoga?!

8. jebiga, ostavili Crnogorca da vodi glasanje, a ja zbog politike EU moram pozitivno diskriminisati one druge učesnike...

9. A je l'? Pa svejedno. Onda moraš da se vodiš i onom "pomažimo se između sebe."

Valjda je obraz ispred ličnih i nacionalnih interesa lololo

10. E ne mogu zbog obraza, CG se otcepila od moje države, a i ne da mi čojstvo da podržim jačeg :)

11. a i ne da mi čojstvo da podržim jačeg :)

Vidiš to sam previdio... Sad mi ža' što te isprozivah. Kapiram da bi se i ja u ovakvoj situaciji postavio na sličan način.

12. inače, zvali su me iz Savinog sela, to je tu blizu mene, ali odrekoše kad su čuli argument :)

13. Kupujem glasove na parodija kupu (1 glas = 50 pluseva) zainteresovani pvt

Diskrecija garantovana!

14. Ja se izvinjavam svima koji su čekali i organizatorima na dodatnim obavezama, nisam imao pristup internetu.

15. Ja se izvinjavam svima koji su čekali i organizatorima na dodatnim obavezama, nisam imao pristup internetu.

Ali to te neće spriječiti da glasaš i presudiš u moju korist.

16. Pazle priznajem da si autorčina do jaja! Čoveče, imaš pet puta više glasova nego što sam očekivao da ćeš dobiti...

17. Izvinjavam se zbog nemara. Mislio sam da ću u Guči nekako uloviti internet ali kurac. Čestitam ostalim i srećno.

18. Vi'š kako je za'ebano kad me potcijeniš.
    Al' iskreno mislio sam da sam toliko kvalitetniji od tebe da ću te i sa svim ovim malverzacijama pobijediti ali mi se čini da su pare opet presudile...

19. Izvinjavam se zbog nemara. Mislio sam da ću u Guči nekako uloviti internet ali kurac. Čestitam ostalim i srećno.

A jesi lud jebo sebe. Jel moguće da smo bili na 20m udeljenosti i nismo uspeli da se vidimo?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.