U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Pare govore, zubi govna jedu...
definiši i stavljam u opis profila lololo
Izgleda da jeste. U subotu sam se napio od ujutro do tri popodne i otišao da lutam kampom i usput nabavio kramp koji sam zabo u šator i posle se samo izvalio i spavo do pola devet
Video sam i kramp i tebe kako spavaš...tako da sada ja tebe znam a ti mene ne znaš :)
Gotivna bleja bila sa Jebačem i Kuzmilijem.
Izvinite na spemu, neću više.
Džukac, ti spemuješ sa 3 zanimljiva posta. Onaj Pazl davi od samog otvaranja teme...
Brate ja davim ali kvalitetom moje takmičarske defke.
E'o već mi se par ljudi javilo u pvt da prodaju svoje glasove. Ima da nadokadim ove tvoje malverzacije!
Nisu Vukajlijaši takvi!
Plusevi vrte đe ukus neće.
Sad da ne rekoh da garantujem diskreciju, objavio bih ti i imena.
I da mi daš listu, ne bih verovao. Samo printskrin
Brate nemam ja što da ti dajem.
Ovi glasovi što sam skupio do sad i ove koje ću tek skupiti računaj da su svi kupljeni. Osim ono, par ovih ljudi koje znam. Računam da je njima moralna obaveza da glasaju za mene.
pa da, kada pričamo ko se usvinjio od alkohola to vam je zanimljivo :)
KAD KUZMAN POPIJE PSETOOVU RAĆIJU POSTAJE AŽDAJAMEN!
Razočaran sam nekim definicijama. Kod jednog para sam glasao za autora kome sam udelio minus, jer je više ispoštovao duh takmičenja od svog protivnika. Kod dva para sam glasao za one koji su bili bliži "poenti" onoga šta i kako treba da definišu.
oćeš da ubaciš nas gučare kao vip takmičare lololo
Ovo takmičenje totalno inhibira moj spisateljski libido. Baš bih napisao dubokoemotivan osvrt na muško-žensko-muške odnose i setna povečerja pored Morave, a ne smem, da me ne bi posle neko isparodirao.
Imena kolega, imena...
Ako već ne navodim kada hvalim, onda neću navoditi ni kada kudim. Da napišem "sami će se prepoznati" ne ide, jer se sigurno neće prepoznati, a ako se i prepoznaju, onda sigurno neće priznati.
Ciklon je ostao čovek čak i sada, kada se po forumu može napušavati, a da ti dlaka sa glave ne fali!1
P.S. Gde beše ona tema "Uvuci se moderatoru"?
Ne priznajem!
Priznaj siso!
Neću, pa da znam da će mi Džena Džejmson popušit'.