PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. Jebote ja ni ne želim da se prijavim a uvek naletim kad je otvorena tema lolo

2. Al sam slucajno upao, a ne znam ni da l cu se takmiciti :) . Kad ovo pocinje, kad treba da se bude tu? Je l mogu nekom da predam ucesce ako ne budem mogao?

3. ja zovem kera jer zajedno smo lepši zajedno smo jači

4. Toeto. Sledeće i poslednje otvaranje je između 22h i 23h, dok se numerisana mesta ne popune. Hvala na pažnji.

5. didete u kurac, treci put se zalećem

6. Kojom sam spidarom uleteo u temu, ne mrem belivit, stari moj.

7. sad sam bio najbrži, kask'o sam samo 2 minuta, xexexexxe, didete svi ukurac

8. brte, imate bag.
    znaci, ja sam prijavljen, ali sam teo od zajebancije da udjem opet. imam dva taba otvorena. u jednom kucam prijavu u drugom sam refresovao da vidim da li je prosla. dva puta sam slao prijavu i nije otisla. znaci, nije do toga sto mene interesuje, jer sam vec prijavljen, ali nesto vam se pojebalo definitivno...

9. ovo takmičenje me podseća na situaciju kad neka elita na dvoru krene da se gađa hranom (moderatori) a sirotinja (mi) posmatra sa strane.

10. Tema oj sama da se zaključa ako dvoica postuju istovremenski.

11. znaci, ja sam prijavljen, ali sam teo od zajebancije da udjem opet. imam dva taba otvorena. u jednom kucam prijavu u drugom sam refresovao da vidim da li je prosla. dva puta sam slao prijavu i nije otisla. znaci, nije do toga sto mene interesuje, jer sam vec prijavljen, ali nesto vam se pojebalo definitivno...

Možeš ti kucati i poslati, ali u trenutku zatvaranja teme se stopira sve. Ne možeš poslati post na zaključanu temu.

12. oćeš da ti bacim viršlu? ja upao među buržoaziju

13. E DA VAS JEBEM! Otišo da se na brzaka istuširam...

14. stefke, u tome i jeste stvar, bila je otkljucana, zato i kazem da sam imao dva taba, znam ja za jadac...

15. Sad sam bio na poslu. Dakle, stvarno kalimero.

16. Ali pazi koliko je ovo trulo, kao tajming za prijavu je oko 22:00 blabla, da bi na kraju od 32 mesta, ostalo samo 10 ?!?!?
    Prvo sam bio za da se ovo preseca, pa neko upadne, ali jebiga, sad baš glupo ispalo.

17. nesss
    E DA VAS JEBEM! Otišo da se na brzaka istuširam

ti bar to postiže, ja ni to ;)

18. Ondulatori, može sad da se prijavljuje za sledeće takmičenje, jebiga moram malo da lajfujem večeras?