PARODIJA KUP - zvanična tema za diskusije /// ZAVRŠENO TAKMIČENJE

1. ma zajebi ovo, odo da gledam film jebes takmicenje, ajd sto se otvara par puta dnevno nego jos smanjiste sa minut na 30 sekundi. jesam nolajfer al zaboli me kurac da snajperisem ko manijak. sretno svima koji su upali.

2. BABO DAJ SKRIPTU NA PVT

3. Још кад бих знао да направим скрипту, било би екстра.

4. NE ZNAM TI JA ŠTA JE TO

5. Ja samo da pitam jesmo li na ovoj temi posloženi po rangu?

http://vukajlija.com/forum/teme/54507-parodija-kup-prijave

Јесте ако нисам сјеба' нешто ја

6. objasni tu skriptu, jebo ga ti
    al posalji na pvt da ne vidi svako xD

nije fazon da ti ja napisem. Bices daleko zadovoljniji uspehom ako to odradis sam. Uglavnom, moze, meni je i zvonilo da me upisalo i upisalo me lolololo

7. Јесте ако нисам сјеба' нешто ја

Au jebo te. Ja se vrnem juče i treba odma sjutra da se šaketam sa ovim estradnim ličnostima. Nema veze... Ostaviću srce na terenu.

8. Па дајте да у првом кругу буде 64 аутора, видите да је велико интересовање..као за Цецин концерт.

Одиграју се два круга на брзину, елиминације, и то је то, ето само 16 аутора.

Ово почиње да нервира, искрено.

9. Već 20 prijavljenih.

10. Tilmo paket Zlatiborca i upadaš preko rada maćore.

11. kad sam jeo jebote, vi ste se prijavljivali, NI PRIJATNO DA MI KAŽETE!!! UA! AV AV!

12. И то што кажеш Радиоактивни, свуда тако пролазим..овде ми није пало на памет. :)

13. Maggot
    ma zajebi ovo, odo da gledam film jebes takmicenje, ajd sto se otvara par puta dnevno nego jos smanjiste sa minut na 30 sekundi. jesam nolajfer al zaboli me kurac da snajperisem ko manijak. sretno svima koji su upali.

+1

A rado bih učestvovao...

14. Joj sto imam smek da ce ovo biti obicno trpanje, da ljudi budu vise na forumu, i onda ce na kraju pustii bruku ljudi da se prijave lololol

15. moj stav o takmičenju zavisi od toga oću li uspeti da supišem
    ako ne uspem reći ću da me baš i boleo da se parodišem

16. Gde je Agilni? Dođi Agilni!

17. dođi ker mali ker

18. Zanimljiva stvarcica ovo.

19. Biće ovo dobro takmičenje ako uspem da se prijavim, a ako ne uspem onda je to još jedno glupo takmičenje. K'o ono prošlo koje je bilo dobro dok nisam ispao, a onda je postalo sranje.

20. već počelo takmičenje?
    pseto zove kera, mora daetoto

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.